• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Speciālisti spriedīs par sporta nākotni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2005., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117734

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 29. septembrī

Vēl šajā numurā

29.09.2005., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Speciālisti spriedīs par sporta nākotni

Uz sporta forumu ieradīsies vairāk nekā 250 sporta speciālistu no Latvijas.

Forums notiek šodien Olimpiskajā sporta centrā Rīgā. Kā informē Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) preses sekretāre Ilze Āķe-Vīksne, dalību tajā apliecinājuši vairāk nekā 250 dalībnieki – valdības pārstāvji, Saeimas Sporta apakškomisijas deputāti, pašvaldību vadītāji, valsts un pašvaldību sporta dzīves vadītāji, treneri, organizatori un sporta darbinieki klubos, skolās un federācijās.
Darba kārtībā iekļauti divi sportam ļoti svarīgi jautājumi, kas 2005.gada nogalē tiks īstenoti Latvijā.
Īpašu uzmanību dalībnieki pievērsīs Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) gatavotajam projektam “Nacionālā sporta attīstības programma 2006.– 2012.gadam”. Valdība noteikusi, ka programmai jābūt gatavai līdz šā gada 1.oktobrim, bet līdz gada beigām to paredzēts apstiprināt Ministru kabinetā.
Pēc LOK sniegtajām ziņām, forumā notiks programmas publiskā apspriešana, pēc kuras dalībnieki plāno pieņemt rezolūciju ar aicinājumu valdībai noteikt “Nacionālo sporta attīstības programmu 2006.–2012.gadam” kā sporta politikas un finanšu plānošanas pamatdokumentu, kurš tiek izstrādāts ciešā sadarbībā ar sporta sabiedrību un atkārtoti publiski apspriests.
Foruma otrais darba kārtības jautājums būs pirmās Latvijas ziemas olimpiādes sarīkošana Rīgas rajonā decembra beigās, kā arī turpmākās Latvijas kompleksās sporta sacensības.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!