• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālo bruņoto spēku komandiera vizīti Irākā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2005., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117633

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par gadskārtējo Ministru kabineta balvu, gaidot ierosinājumus

Vēl šajā numurā

28.09.2005., Nr. 154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālo bruņoto spēku komandiera vizīti Irākā

Otrdien, 27.septembrī, Rastamaijahā, Bagdādē, tika atklāta ar NATO atbalstu izveidotā Irākas apvienotā štāba koledža, kurā mācīsies Irākas armijas virsnieki un Aizsardzības ministrijas darbinieki.
Atklāšanas ceremonijā piedalījās NATO ģenerālsekretārs Jāps de Hops Shefers, sabiedroto spēku Eiropā pavēlnieks (SACEUR) ģenerālis Džeims L. Džonss un Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots, kā arī Irākas premjerministrs Ibrahims Džaafari un valdības pārstāvji.
Nacionālo bruņoto spēku komandieris tikās arī ar daudznacionālo spēku Irākā komandiera vietnieku ģenerālleitnantu Grimsu, kā arī ar Polijas daudznacionālās brigādes komandiera vietnieku ģenerālmajoru Čevinski. Abu tikšanos laikā pārrunāta pašreizējā un turpmāk prognozējamā situācija Irākā.
Vakarā NBS komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots tikās ar Latvijas kontingenta karavīriem, kas savus pienākumus veic Polijas vadītajā daudznacionālās brigādes štābā Divānijā.

NBS Komandiera personīgā štāba preses un informācijas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!