• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Drazu kalni fotogrāfijās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.09.2005., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117481

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ierēdņi ziedo asinis

Vēl šajā numurā

27.09.2005., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Drazu kalni fotogrāfijās

“Latvijas valsts meži” (LVM) kampaņā “Nemēslo mežā!” saņēmuši no iedzīvotājiem vairāk nekā 100 ziņojumus par piedrazotām vietām Latvijā.
Kā jau iepriekš ziņots, LVM aicināja Latvijas iedzīvotājus līdz 20.septembrim ziņot par nelegālām atkritumu izgāztuvēm valsts mežā un sūtīt fotogrāfijas, kur fiksētas Cūkmena pēdas mežos.
Cūkmena balvai ir pieteikts vairāk nekā 70 fotogrāfiju no dažādiem Latvijas reģioniem, kuras varēs apskatīt un izvērtēt izstādē “Mežs un veselība” P.Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā Rīgā no 29.septembra līdz 20.oktobrim, informē LVM Komunikācijas daļas vadītājs Tomass Kotovičs.
Iedzīvotāji ir aktīvi zvanījuši arī uz operatīvo telefonu 8002852, bet tikai 30 no visiem 114 zvaniem ir bijuši par atkritumu kaudzēm mežos. Daudzi zvani saņemti par piedrazotām vietām dažādu dārzkopības sabiedrību teritorijās Pierīgā – Garkalnē, Carnikavā, Ropažos, Olainē, Babītē, Salaspilī un Tumšupē.
Satraukušies par piedrazotām vietām mežos ir arī rajonu iedzīvotāji – šādi signāli saņemti no Kuldīgas, Valmieras, Jelgavas, Tukuma, Limbažu, Rēzeknes, Bauskas, Krāslavas, Gulbenes, Aizkraukles un Madonas rajona. Daudzi ziņotāji norādījuši uz to, ka atkritumu kaudzes radušās, “pateicoties” vietējiem iedzīvotājiem un uzņēmumiem.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!