• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.09.2005., Nr. 152 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117282

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

23.09.2005., Nr. 152

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Skultes pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Saskaņā ar Skultes pagasta padomes 21.09.2005. lēmumu nr.8, 1.§, tiek izsludināta Skultes pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas apspriešana no š.g. 23.septembra līdz 14.oktobrim.
Sabiedriskajā apspriešanā tiek nodoti:
– Skultes pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas materiāli, kas pilnveidoti atbilstoši Reģionālās attīstības un pašvaldības lietu ministrijas un citu institūciju atzinumiem.
Sabiedriskajai apspriešanai nodotie materiāli izstādīti katru darbdienu no pulksten 8 līdz 17 Skultes pagasta padomes telpās. Apmeklētāju pieņemšana otrdienās no pulksten 9 līdz 12. Kontaktpersona – A.Čerpakovska. Rakstiskas atsauksmes sūtīt uz Skultes pagasta padomi, adrese: “Pagastnams”, Mandegas, Skultes pagasts, Limbažu rajons, LV–4025.
Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks Skultes pagasta padomes ēkā š.g. 7.oktobrī pulksten 13.
Ar materiāliem, kas nodoti sabiedriskajā apspriešanā, var iepazīties arī mājas lapā: www.gisprojekts.lv.

PAZIŅOJUMS

Grobiņas pilsētas dome paziņo, ka ar Grobiņas pilsētas domes 15.09.2005. lēmumu nr.15, 13.§, apstiprināts Grobiņas pilsētas teritorijas plānojums (2005.–2017.) un ar saistošajiem noteikumiem nr.5 “Grobiņas pilsētas teritorijas plānojums” izdota teritorijas plānojuma 2.daļa “Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi” un 3.daļa “Grafiskā daļa”.
Ar Grobiņas pilsētas teritorijas plānojumu var iepazīties Grobiņas pilsētas būvvaldē.

Paziņojums par detālplānojuma projekta apstiprināšanu

Rīgas rajona Ropažu novada domes 25.08.2005. sēdes lēmums nr.7, 43.§, “Par detālplānojuma projekta apstiprināšanu īpašuma “Zaķukalni” 2. zemesgabalam.
Izvērtējot iesniegto detālplānojuma projektu un saistošos noteikumus īpašuma “Zaķukalni” 2. zemesgabalam Ropažu novadā, kadastra nr.8084 009 0200, un saskaņā ar LR likuma “Par pašvaldībām” 14. un 15.panta un LR Ministru kabineta 2000.gada 5.decembra noteikumu nr.423 “Noteikumi par teritorijas plānojumiem” nosacījumiem, atklāti balsojot, Ropažu novada dome nolemj:
– apstiprināt detālplānojuma projekta 1.redakciju kā galīgo redakciju nekustamā īpašuma “Zaķukalni” 2. zemesgabala robežās;
– apstiprināt detālplānojuma grafiskās daļas (lapa ĢP–1) teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus, kas izstrādāti atbilstoši Ropažu pagasta padomes saistošajiem noteikumiem nr.4.
Ar detālplānojuma projektu un saistošajiem noteikumiem īpašuma “Zaķukalni” 2. zemesgabalam var iepazīties Ropažu novada domes būvvaldē Ropažu novadā, Sporta ielā 1.

Precizējot iepriekš publicēto

Izvaltas pagasta padome publicētajā paziņojumā “Latvijas Vēstneša” laidienā nr.144 (2005.gada 9.septembrī) par teritoriālplānojuma nodošanu sabiedriskajai apspriešanai precizē termiņu – “30.septembrim” labot uz “20.oktobrim”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!