• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Vācijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2005., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116682

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Komisijas nostāju attiecībā uz Baltkrievijas režīmu

Vēl šajā numurā

15.09.2005., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Vācijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju

Pirmdien, 12.septembrī, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Vaira Paegle tikās ar Vācijas vēstnieku Latvijā Eberhardu Šupiusu un sarunas laikā pārrunāja dažādus divpusējos un daudzpusējos jautājumus, pieskārās aktualitātēm pasaulē – ES attīstībai, ANO reformām un citiem jautājumiem.
Izmantojot iespēju, V.Paegle tikšanās laikā izteica savu viedokli arī par Vācijas un Krievijas parakstīto vienošanos par gāzes vada būvniecību pa Baltijas jūru:
“Es neapstrīdu neatkarīgu valstu tiesības parakstīt divpusējus līgumus, bet mani satrauc signāls, ko šāda vienošanās sūta Baltijas valstīm, Polijai un Ukrainai. Proti, satrauc tas, ka tieši tām divām valstīm, kuras nes lielāko morālo atbildību par Eiropas sadalīšanu Otrā pasaules kara laikā, savtīgas politiskās intereses ir augstāk par vienotu Eiropas drošības un enerģētikas politiku. Politiski izdevīgais pakts ir morāli nepieņemams un neatbilst izvirzītajām Eiropas Savienības vērtībām.”

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!