• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 8. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2005., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116596

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005. gada 14. septembrī

Vēl šajā numurā

15.09.2005., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 8. septembra sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts M.Lasmanis iekļauts Latvijas un Baltkrievijas, kā arī Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupās.
2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte A.Kalniņa iekļauta Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupā.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Radzevičs uzņemts Tautas partijā un kļuvis par tautas partijas frakcijas deputātu.
4. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem NATO Parlamentārās asamblejas Ekonomikas un drošības komitejas Austrumu un Rietumu ekonomikas sadarbības apakškomisijas vizītes laikā Latvijā 2005.gada 15. un 16.septembrī.
5. Nolēma nodot Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai Nacionālās radio un televīzijas padomes priekšsēdētāja A.Berķa iesniegumu par Nacionālās radio un televīzijas padomes locekļu pilnvaru laika izbeigšanos. Prezidijs nolēma sasaukt Frakciju padomes sēdi 12.septembrī pēc Saeimas Prezidija sēdes, lai izskatītu minēto jautājumu.
6. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai izskatīšanai Saeimas Prezidija lēmuma projektu “Par grozījumu “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas deputāti izmanto Saeimas autobāzes autotransportu””.
7. Apstiprināja komandējumus:
1) Ārlietu komisijas priekšēdētājai V.Paeglei uz Kuveitu no 2005.gada 23.septembra līdz 30.septembrim;
2) Ārlietu komisijas priekšsēdētājai V.Paeglei, komisijas sekretāram I.Solovjovam, komisijas locekļiem A.Pētersonam, U.M.Klausam, komisijas konsultantam A.Jefimovam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam R.Lakšam uz Druskininkiem (Lietuva) 2005.gada 15.un 16.septembrī;
3) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja biedram Dz.Rasnačam, komisijas sekretāram A.Kāpostam, Eiropas Savienības Informācijas centra konsultantam N.Jansonam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam V.Sviļonokam uz Birštonu (Lietuva) 2005.gada 12. un 13.septembrī.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!