• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Paragvajas vēstnieces iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.2005., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116238

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Pasaules parlamentu vadītāju otro konferenci Ņujorkā

Vēl šajā numurā

09.09.2005., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Paragvajas vēstnieces iepazīšanās vizīti

Pie ārlietu ministra

2005.gada 6.septembrī ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar Paragvajas vēstnieci Latvijā Lilianni Lebronu-Vengeri, kura uzturas Latvijā akreditācijas vizītē. Vēstniece rezidēs Berlīnē.
Ārlietu ministrs apsveica pirmo Latvijā akreditēto Paragvajas vēstnieci. Tikšanās laikā abas puses apmainījās viedokļiem par Latvijas un Paragvajas attīstību pēdējos 10–15 gados un pārrunāja abu valstu attiecību attīstības perspektīvas.
Vēstniece uzsvēra Eiropas Savienības (ES) lielo nozīmi Latīņamerikā, it īpaši Eiropas Savienības un MERCOSUR (Argentīnas, Brazīlijas, Paragvajas un Urugvajas apvienība) sadarbības kontekstā, un atzīmēja, ka Latvijas dalība ES ir pavērusi iespējas plašākai abu valstu sadarbībai arī divpusējo attiecību aspektā. Sarunas nobeigumā ministrs un vēstniece vienojās aktivizēt sadarbību starptautisko organizāciju ietvaros.
Akreditācijas vizītes ietvaros Paragvajas vēstniece tikās ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu un Saeimas priekšsēdētājas biedru Jāni Straumi.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!