• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot pirmos Kambodžas Karalistes un Paragvajas Republikas vēstniekus Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2005., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115941

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

07.09.2005., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot pirmos Kambodžas Karalistes un Paragvajas Republikas vēstniekus Latvijā

GS7F0623.JPG (15627 bytes)
GS7F0661.JPG (18956 bytes)
Valsts prezidente, saņemot akreditācijas vēstules no Kambodžas Karalistes ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Čuma Saunri un Paragvajas Republikas ārkārtējās un pilnvarotās vēstnieces Latvijā Liliānes Lebronas-Vengeres
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga otrdien, 6.septembrī, saņēma akreditācijas vēstules no pirmā Kambodžas Karalistes ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Čuma Saunri (Chum Sounry) un pirmās Paragvajas Republikas ārkārtējās un pilnvarotās vēstnieces Latvijā Liliānes Lebronas-Vengeres (Lilianne Lebron-Wenger).
Sarunā prezidente ar vēstniekiem pārrunāja viņu valstu sadarbības perspektīvas ar Latviju kā Eiropas Savienības dalībvalsti un Eiropas Savienību kopumā, kā arī apspriedās par Kambodžas un Paragvajas viedokli ANO reformu jautājumā.
Abi vēstnieki informēja prezidenti par sociālo un ekonomisko situāciju savās valstīs. Valsts prezidente apsveica Kambodžu un Paragvaju ar reformās sasniegto un mudināja tās turpināt par spīti tam, ka reformu process ir sarežģīts un sāpīgs. “Tas tomēr ir labākais ieguldījums valsts ceļā uz demokrātisku un labklājīgu valsti, ko Latvija var teikt pēc savas pieredzes,” sacīja V.Vīķe-Freiberga.
Paragvajas vēstniece informēja prezidenti par valstu sadarbību Dienvidamerikas kontinentā, kā arī izteica cerību, ka nākamā Eiropas Savienības un Latīņamerikas galotņu sanāksme Austrijā būs nozīmīgs solis ekonomiskā līguma noslēgšanas virzienā.

Valsts prezidenta preses dienests

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!