• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Taps redzējums par Doma laukuma nākotni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.09.2005., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115833

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kam balvā tiks lauva

Vēl šajā numurā

06.09.2005., Nr. 141

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Taps redzējums par Doma laukuma nākotni

Rīdzinieki līdz septembra beigām var piedalīties sabiedriskajā aptaujā, lai izteiktu vērtējumu Doma laukuma izmantošanai un nākotnes redzējumu.

KONCERTS.JPG (19576 bytes)
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Doma laukumā notiek tradicionāli pasākumi. Tajā izvietotas arī vasaras kafejnīcas. Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Rīgas kultūras pieminekļu inspekcijas priekšnieks Andis Cinis, komentējot šādas aptaujas nepieciešamību, paskaidro, ka ir arī citas laukuma izmantošanas iespējas, piemēram, tirdziņi, teātra izrādes, koncerti. Tāpēc šomēnes tiks apzināts pilsētnieku un uzņēmēju viedoklis par to, kā veiksmīgāk izmantot pilsētas centrālo laukumu.
Sabiedriskās aptaujas laikā iecerēts aicināt uz diskusiju arī laukumam pieguļošo iestāžu, biroju, restorānu un kafejnīcu pārstāvjus, lai uzzinātu viņu viedokli un vēlmes par perspektīvo laukuma izmantošanu visa gada garumā.
Diskusiju iecerēts rīkot 16.septembrī. Kā sola Pilsētas attīstības departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dana Hasana, pamatojoties uz apkopoto sabiedrības viedokli, tiks izsludināts konkurss par idejām un dizaina risinājumiem Doma laukuma izmantošanai.
Aptaujas anketu var aizpildīt Pilsētas attīstības departamenta Klientu apkalpošanas centrā Amatu ielā 4. Elektroniski tā ir pieejama mājaslapā www.rdpad.lv .

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!