• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2005. gada 26. augusta rīkojums Nr. 577 "Par valsts akciju sabiedrības "Mājokļu garantiju fonds" pamatkapitāla samaksai piešķirto finanšu līdzekļu nodošanu valsts akciju sabiedrībai "Latvijas Hipotēku un zemes banka"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2005., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115282

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.578

Par Latvijas Republikas delegāciju līdzdalībai ANO Pasaules informācijas sabiedrības augstākā līmeņa sanāksmē (WSIS) Tunisā

Vēl šajā numurā

30.08.2005., Nr. 136

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 577

Pieņemts: 26.08.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.577

Rīgā 2005.gada 26.augustā (prot. Nr.46 35.§)

Par valsts akciju sabiedrības “Mājokļu garantiju fonds” pamatkapitāla samaksai piešķirto finanšu līdzekļu nodošanu valsts akciju sabiedrībai “Latvijas Hipotēku un zemes banka”

 

1.Saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privati­zāciju” 6.panta trešo daļu un 8.panta pirmās daļas 17.punktu no valsts īpašuma objektu privatizācijā gūto ienākumu atskaitījumiem valsts akciju sabiedrības “Mājokļu garantiju fonds” pamatkapitāla samaksai Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai piešķirtos finanšu līdzekļus 551000latu apmērā novirzīt valsts akciju sabiedrības “Latvijas Hipotēku un zemes banka” pamat­kapitāla palielināšanai.

2.Saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitāl­sabiedrībām” 73.pantu Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai pārskaitīt šī rīkojuma 1.punktā minētos finanšu līdzekļus valsts akciju sabied­rībai “Latvijas Hipotēku un zemes banka” pēc attiecīga akcionāru sapulces lēmuma pieņemšanas par pamatkapitāla palielināšanu.

3.Atzīt par spēku zaudējušu Ministru kabineta 2003.gada 15.decembra rīkojumu Nr.774 “Par valsts akciju sabiedrības “Mājokļu garantiju fonds” izveidi” (Latvijas Vēstnesis, 2003, 198.nr.).

Ministru prezidents A.Kalvītis

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra vietā – finanšu ministrs O.Spurdziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!