• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas pārstāvi EDSO misijā Afganistānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2005., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115144

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par gatavību apstiprināt Kohēzijas fonda ietvara dokumentu

Vēl šajā numurā

26.08.2005., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas pārstāvi EDSO misijā Afganistānā

7. septembrī Latvijas pārstāvis Armands Pūpols, kurš vienlaikus ir Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) sekretariāta darbinieks un bijis dažādu vēlēšanu novērotājs, dosies uz Afganistānu, lai piedalītos EDSO Demokrātisko institūciju un cilvēktiesību biroja (ODIHR) vadītajā vēlēšanu novērošanas misijā Afganistānā un novērotu 2005. gada 18. septembrī notiekošo parlamenta vēlēšanu sagatavošanu un norisi.
Latvijas pārstāvis Afganistānā uzturēsies 17 dienas, lai vēlēšanu novērošanas misijas sastāvā izvērtētu galvenos vēlēšanu norises elementus, tai skaitā vēlēšanu likumdošanu, kampaņu, vēlētāju reģistrāciju, balsu skaitīšanu, sūdzību izskatīšanu, un to atbilstību EDSO kritērijiem un citiem starptautiskajiem standartiem.
Kopumā EDSO misijas sastāvā Afganistānā darbosies 16 ārvalstu novērotāji, kas tiks izvietoti visā Afganistānas teritorijā.
EDSO ar novērotāju sniegto informāciju un secinājumiem par vēlēšanu norisi iepazīstinās pēc vēlēšanu novērošanas misijas atgriešanās no Afganistānas. Detalizētu informāciju par vēlēšanu novērošanas misiju, tās darbību un ziņojumiem var iegūt arī EDSO ODIHR mājaslapā www.osce.org/odihr.
Latvija regulāri nosūta pārstāvjus dalībai EDSO vēlēšanu novērošanas misijās dažādās valstīs, taču šī ir pirmā reize, kad Latvijas pārstāvis piedalās EDSO misijas sastāvā Afganistānā.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!