• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Stendera ziepes" Amerikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2005., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115116

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 26. augustā

Vēl šajā numurā

26.08.2005., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Stendera ziepes” Amerikā

SIDOVS6.JPG (21388 bytes)
Foto: Elmārs Rudzītis, A.F.I.

Jau šā gada septembrī “Stendera ziepju fabrikas” produkciju varēs iegādāties ASV. Vispirms paredzēts apgūt Mičiganas, Minesotas un Ilinoisas štatu tirgu. Arī Amerikā Latvijas ražojumi tiks izplatīti, izmantojot franšīzes tīklu. Tieši šis princips ļauj saglabāt uzņēmuma ideju – pārdot produkciju tikai atbilstošā vidē, radot mājīguma, greznuma un seno tradīciju gaisotni. “Protams, “Stendera ziepju” tirdzniecības stendi izcelsies ar oriģinālu dizainu, saglabājot tādu pašu noskaņu kā Latvijas veikalos – veikala iekārtojumā tiks izmantoti dabiskie materiāli un sausie ziedi. It viss būs izstrādāts līdz pēdējai detaļai – ik lentīte, ik kārbiņa. Pārdevējas, tāpat kā Latvijā, apgūs pamatzināšanas dermatoloģijā, aromterapijā un tautas dziedniecībā. Lai ASV nodrošinātu “Stendera ziepju fabrikas” augsto apkalpošanas kultūru, tiks organizēti izglītības apmaiņas braucieni,” stāsta uzņēmuma pārstāve Inese Apse-Apsīte.
Pirmā tirdzniecības vieta tiks atklāta Detroitā Mičiganas štatā. Latvijā ražotās ziepes tirgos ASV plaši pazīstamajā “Marshall Fields” tirdzniecības centru tīklā, kur “Stendera ziepju fabrikas” produkcijas stendi būs izvietoti kosmētikas nodaļā blakus pasaulē slaveniem zīmoliem, piemēram, “Chanel” un “Lancome”.
Uzņēmuma idejas autors un līdzīpašnieks Jānis Bērziņš saka: “Savus pirmos soļus, iekarojot tirgu, “Stendera ziepju fabrika” spēra Rietumeiropas valstīs, Krievijā un bijušajās NVS valstīs. Taču lēciens pāri okeānam ir jauna un iedvesmojoša pieredze.”
Šobrīd aiz Latvijas robežām ir vairāk nekā 50 “Stendera ziepju fabrikas” zīmola veikalu – Igaunijā, Lietuvā un Krievijā, kā arī Polijā, Vācijā, Itālijā, Ungārijā un Somijā. Uzņēmums ir apstiprinājis attīstības plānu, kas paredz apgūt tirgu arī Lielbritānijā, Francijā un Skandināvijas valstīs.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!