• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 23. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.08.2005., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114838

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zaļā gaisma elektronikas un elektrotehnikas attīstībai

Vēl šajā numurā

23.08.2005., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 23. augustā

Rīgas pilī Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga un Vēsturnieku komisijas pārstāvji tiekas ar Latvijas skolu vēstures skolotājiem “No zinātnes – skolā”.

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga Latvijas Nacionālajā teātrī atvadās no aktrises Elzas Radziņas.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis piedalās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta mācību centra atklāšanā.

Pie Brīvības pieminekļa, atzīmējot Zemessardzes 14.gadadienu, tiek nolikti ziedi. Svinīgajā pasākumā piedalās aizsardzības ministrs Einārs Repše, Nacionālo bruņoto spēku un Zemessardzes amatpersonas.

Invalīdu informācijas un vides pieejamības centrā “VAR!” notiek Nacionālais invalīdu organizāciju forums, kurā uzrunu saka labklājības ministre Dagnija Staķe. Forumā piedalās arī Labklājības ministrijas Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības departamenta direktores vietnieks Aldis Dūdiņš.

Bērnu un ģimenes lietu ministrija rīko semināru “Bērnu skaita samazināšanas iespējas institūcijās – starptautiskā pieredze un nepieciešamās aktivitātes Latvijā.Vardarbības pret bērniem mazināšanas iespējas”.

Turpinās Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes un Starptautisko un sabiedrisko attiecību departamenta organizētā starptautiskā vasaras universitāte “Kultūras mantojums: Rīgas vēsturiskā apbūve mūsdienās”.

Valsts vides dienests sadarbībā ar valsts SIA “Vides projekti” rīko informatīvu semināru vides valsts inspektoriem un citiem interesentiem par Latvijas mežu aizsargājamo biotopu atpazīšanu ar izbraukumu uz konkrētiem objektiem Valkas rajonā.

Pēc LETA informācijas 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!