• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iepirkumi valsts un pašvaldību vajadzībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.08.2005., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114808

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsoles

Vēl šajā numurā

23.08.2005., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iepirkumi valsts un pašvaldību vajadzībām

PAS.PNG (7952 bytes)

PAZIŅOJUMS PAR IEPIRKUMA PROCEDŪRAS UZSĀKŠANU
Atklāts konkurss
Pakalpojumi

Vai Iepirkums tiek organizēts PTO nolīguma par valsts līgumiem (GPA) ietvaros? : JĀ
I. DAĻA. PASŪTĪTĀJS
I.1) Pasūtītāja oficiālais nosaukums un adrese
Rīgas domes Satiksmes departaments, 90000158490, Ģertrūdes iela 36, LV-1011, Rīga, Latvija
Kontaktpersona: Ilgvars Lipsts, projektu vadītājs, 513. kab.
Tālr.: +371 7012701
Faksa Nr.: +371 7012702
Elektroniskā pasta adrese: ilgvars.lipsts@riga.lv
Mājas lapas adrese (URL): http: //www.satdep.lv/
I.2) Papildu informāciju var saņemt:
I.1) norādītajā adresē
I.3) Konkursa nolikumu var saņemt:
I.1) norādītajā adresē
I.4) Piedāvājumi jāiesniedz:
I.5) Pasūtītājs ir * Pašvaldības iestāde
II. DAĻA. IEPIRKUMA PRIEKŠMETS
II.1) Apraksts
II.1.1) Būvdarbu līguma veids(ja iepirkuma priekšmets ir būvdarbi)
II.1.2) Preču piegādes līguma veids (ja iepirkuma priekšmets ir preču piegāde)
II.1.3) Pakalpojumu līguma veids (ja iepirkuma priekšmets ir pakalpojumi)
Pakalpojumu kategorijas Nr.12
II.1.4) Vai tiks slēgta vispārējā vienošanās? * NĒ
II.1.5) Iepirkuma nosaukums *Autobusu satiksmes organizācijas sistēmas uz GPS bāzes realizācija
II.1.6) Iepirkuma priekšmeta apraksts un apjoms
Piegādāt un aprīkot ar autobusu satiksmes organizācijas sistēmas (ASOS) transporta līdzekļu (TL) iekārtām 345 gab. Rīgas pašvaldības sabiedriskā transporta līdzekļus. Piegādāt un aprīkot Rīgas pašvaldības sabiedriskā transporta satiksmes vadības dienesta (SVD) operatoru centru ar atbilstošām sakaru un sekošanas nodrošināšanas iekārtām, ar datortehniku unatbilstoši izveidotu licenzētu programmnodrošinājumu.
II.1.7) Paredzamā līguma izpildes vieta Rīga
NUTS kods *E029 Latvia
II.1.8) Klasifikācija
II.1.8.1) CPV kods *
Pamatkods
Papildkods (ja tāds piemērojams)
Pamata iepirkuma priekšmets
72200000-7
Papildu priekšmeti
63220000-7
II.1.8.1) Cita klasifikācija (NACE/CPA/ CPC )
II.1.9) Vai iepirkums ir sadalīts daļās? NĒ
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
II.1.10) Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus (ja tas pieļaujams saskaņā ar konkursa nolikumu) NĒ
II.2) LĪGUMA APJOMS
II.2.1) Kopējais līgumu apjoms (iekļaujot visas iepirkuma daļas, ja iepirkums ir sadalīts daļās)
1 līgums
II.2.2) Piedāvājuma papildu opcijas (ja paredzēts) , to apraksts un laiks, kad tās tiks īstenotas (ja zināms)
II.3) Paredzamais līguma izpildes termiņš
Periods mēnešos 12 un/vai dienās 0 (pēc līguma noslēgšanas brīža)
vai Līguma spēkā stāšanās laiks (nav uzrādīts) un/vai beigas (nav uzrādīts)
III. DAĻA. JURIDISKĀ, EKONOMISKĀ, FINANŠU UN TEHNISKĀ INFORMĀCIJA
III. 1.) Apstākļi, kas attiecas uz līguma slēgšanu
III. 1.1.) Nepieciešamās iemaksas un garantijas (ja tādas tiek paredzētas) piedāvājuma nodrošinājums ir 10000 LVL, kas jāiemaksā Satiksmes departamenta kontā LV03UNLA0023400004010 SEB Unibankas Vecrīgas filiālē kods UNLALV2X ar norādi “Piedāvājuma nodrošinājums konkursam “Autobusu satiksmes organizācijas sistēmas uz GPS bāzes realizācija” (iepirkuma identifikācijas Nr. RD SD 2005/27)” vai jāiesniedz kopā ar piedāvājumu apdrošināšanas sabiedrības polises (pievienojot apdrošināšanas noteikumus un maksājuma uzdevuma kopiju par apdrošināšanas prēmijas samaksu) vai bankas garantijas veidā.
III .1.2.) Finansēšanas un samaksas noteikumi vai atsauce un/vai noteikumiem, kuros tie ietverti (ja nepieciešams) 20 % avanss; atlikušie maksājumi pēc darbu izpildes saskaņā ar pieņemšanas - nodošanas aktiem
III .1.3.) Juridiskā forma, kā tiks apvienoti/sadalīti līguma/-u slēdzējs/-i. (ja tāda nepieciešama) Katrs pretendents drīkst piedalīties konkursā vai nu individuāli vai kā personu grupas dalībnieks, kurai līguma slēgšanas gadījumā jāveido personālsabiedrību.
III .2) Piedalīšanās nosacījumi
III. 2.1.) Informācija par pretendenta darbību, kas iesniedzama, lai izpildītu minimālās ekonomiskās, finansiālās un tehniskās prasības, kas izvirzītas pretendentiem. 1. Apliecinājums, ka likumā noteiktajā kārtībā pēdējo 3 gadu laikā no piedāvājumu atvēršanas dienas nav konstatēti pretendenta profesionālās darbības pārkāpumi.; 2. Apliecinājums, ka pretendentam pēdējo 3 gadu laikā no piedāvājuma atvēršanas dienas likuma noteiktajā kārtībā nav konstatēts fakts par darba algas izmaksu bez nodokļu nomaksas.; 3. Pretendentam nav nodokļu vai valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu parādu Latvijā vai citā valstī, kur tas reģistrēts; 4. Pretendents nav pasludināts par maksātnespējīgu, neatrodas likvidācijas stadijā, tā saimnieciskā darbība nav apturēta vai pārtraukta, nav uzsākta tiesvedība par pretendenta darbības izbeigšanu, maksātnespēju vai bankrotu; 5. pretendentam ir sadarbības līgums vai sistēmas produktu ražotāja pilnvara, kas apliecina pretendenta tiesības piegādāt konkursā piedāvātās sistēmas iekārtas, kā arī veikt to uzturēšanu; 6. pretendenta darbu vadītājiem ir attiecīgā kvalifikācija un pieredze līdzīgu darbu vadīšanā divu gadu laikā, kā arī pretendentam ir vismaz divi darbinieki - sertificēti inženieri sistēmas uzturēšanai; 7. pretendentam pēdējo trīs gadu laikā no piedāvājumu atvēršanas dienas ir pieredze vismaz trīs sistēmu projektu ieviešanā transporta vai transporta infrastruktūras jomā; 8. pretendentam 2003.-2004. periodā jābūt stabiliem finanšu un saimnieciskās darbības rādītājiem; 9. pretendenta gada vidējam finanšu apgrozījumam pēdējo trīs gadu (2002.-2004.) laikā (izņemot uzņēmumus, kas dibināti vēlāk) jābūt vismaz 100% apmērā no pretendenta iesniegtā piedāvājuma cenas šajā konkursā; 10. pretendenta rīcībā jābūt nepieciešamajiem tehniskajiem resursiem un personālam, kas nepieciešams sekmīgai iepirkuma līguma izpildei; 11. pretendents drīkst nodot apakšuzņēmējam darba daļas veikšanu kopumā apjomā līdz 30% no piedāvātās līguma cenas; 12. katram pretendenta piedāvātajam apakšuzņēmējam ir jābūt tā veicamā darba daļai atbilstošai pieredzei un kvalifikācijai, kā arī citas prasības saskaņā ar konkursa nolikumu.
III. 2.1.1.) Pretendenta juridiskais statuss – nepieciešamā dokumentācija 1. apliecinājumu, ka likumā noteiktajā kārtībā pēdējo 3 gadu laikā no piedāvājumu atvēršanas dienas nav konstatēti pretendenta profesionālās darbības pārkāpumi. 1. Informāciju par pretendenta veiktajām valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām no darba ņēmēju ienākumiem un vidējo strādājošo skaitu par trim iepriekšējiem gadiem 3. Izziņa, ko ne agrāk kā vienu mēnesi pirms piedāvājuma iesniegšanas izdevis LR Komercreģistrs vai līdzvērtīga iestāde citā valstī, kas apliecina, ka pretendents nav pasludināts par maksātnespējīgu, neatrodas likvidācijas stadijā vai tā saimnieciskā darbība nav apturēta vai pārtraukta, kā arī jānorāda ziņas par paraksttiesīgajām personām uzņēmumā. 4. reģistrācijas apliecības kopiju. 5. sadarbības līguma vai sistēmas produktu ražotāja pilnvaras kopija, kas apliecina pretendenta tiesības piegādāt konkursā piedāvātās sistēmas iekārtas, kā arī veikt to uzturēšanu.
III .2.1.2.) Informācija par saimniecisko un finansiālo stāvokli – nepieciešamā dokumentācija 1. pretendenta pēdējo 3 (triju) gadu (2002.-2004.) apstiprinātu pilnu gada pārskatu (bilance, peļņas/zaudējumu aprēķins, naudas plūsma, u.c.) un zvērināta revidenta atzinumu, ja tāds bija nepieciešams, kopijas. 2. informāciju par pēdējos trīs gados no piedāvājumu atvēršanas dienas veiktajiem vismaz trīs sistēmu projektu ieviešanas transporta vai transporta infrastruktūras jomā darbiem, kas papildināta ar izziņām un atsauksmēm par darbu izpildi. Izziņās jāuzrāda veikto darbu pasūtītājs, darbu nosaukums, vieta, apjoms (jānorāda LVL katram izpildītajam pasūtījumam atsevišķi un par kalendāro gadu kopā), izpildes laiks, kā arī ziņas par to, vai visi darbi ir pabeigti, kā arī nepabeigto darbu pasūtītājs, nosaukums, vieta, apjoms (LVL) un paredzamais to pabeigšanas termiņš.
III. 2.1.3.) Informācijas par pretendenta tehniskajām iespējām – nepieciešamā dokumentācija 1.preču izcelsmes sertifikātu kopijas; 2.informāciju par personālu, kuru pretendents izmantos iepirkuma līguma izpildei; 3. ziņas par apakšuzņēmējiem, norādot apakšuzņēmējam nododamo darbu raksturu un apjomu un pievienojot uzņēmuma reģistrācijas apliecības, attiecīgo kvalifikāciju apliecinošo dokumentu, kas apliecina tiesības veikt darbus, kopijas, kā arī citi dokumenti saskaņā ar konkursa nolikumu.
III .3) Apstākļi, kas attiecas uz līgumu par pakalpojumu sniegšanu
III. 3.1.) Vai pakalpojumu var sniegt tikai noteiktas profesijas pārstāvji? NĒ
III. 3.2.) Vai līgumslēdzējam būs jāuzrāda to personu vārdi un profesionālā kvalifikācija, kas būs tiešie līguma izpildītāji? JĀ
IV. DAĻA. IEPIRKUMA PROCEDŪRA
IV.1) Iepirkuma procedūras veids atklāts konkurss
IV.1.1) Vai jau ir zināmi kandidāti? (sarunu procedūras gadījumā) NĒ
IV.1.2) Paātrinātās procedūras izvēles pamatojums (ja tāda izvēlēta)
IV.1.3) Par informatīvā paziņojuma publicēšanu (ja tāds bijis nepieciešams)
IV.1.3.1) Informatīvais paziņojums, kas publicēts par šo iepirkumu (ja tāds bijis)
Nav
IV.1.3.2) Citas informatīvās publikācijas
Nav
IV.1.4) Iespējamais pretendentu skaits, kas piedalīsies iepirkuma procedūrā
minimālais skaits0 /maksimālais skaits0
IV.2) Piedāvājuma vērtēšanas kritēriji saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums
B1) Vērtēšanas kritēriji, izvēloties saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu
1.Piedāvājuma cena - 60
2.Sistēmas ekspluatācijas 1 (viena) gada izmaksas - 20
3.Darbu izpildes termiņš - 10
4.Garantijas laiks - 10
Vai kritēriji norādīti dilstošā secībā pēc to īpatsvara vērtēšanā? JĀ.
B2) Kritēriji noradīti konkursa nolikumā
IV.3) Administratīvā informācija
IV.3.1) Identifikācijas Nr. * RD SD 2005/27
IV.3.2) Konkursa nolikumu un papildu dokumentāciju var saņemt līdz 05.10.2005.
Maksa (ja tāda noteikta) 100 valūta LVL
Maksājuma veids un rekvizīti Skaidrā naudā samaksājot Rīgas domes Satiksmes departamenta kasē vai ar pārskaitījumu uz Rīgas domes Satiksmes departamenta kontu LV03UNLA0023400004010 SEB Unibankas Vecrīgas filiālē, kods UNLALV2X, norādot – maksa par nolikumu konkursam RD SD 2005/27.
IV.3.3) Piedāvājumu/pieteikumu iesniegšanas termiņš (atkarīgs no tā, kāda procedūra izvēlēta) 05.10.2005.
vai 0 dienas pēc paziņojuma nosūtīšanas
Laikā 8: 30 līdz 17: 00, 05.10.2005 – līdz 10: 00
IV.3.4) Uzaicinājumu nosūtīšanas laiks kandidātiem (slēgta konkursa vai sarunu procedūras gadījumā)
Paredzētais datums (nav uzrādīts)
IV.3.5) Valoda vai valodas, kurās iesniedzams pretendenta pieteikums piedalīties iepirkuma procedūrā LV
IV.3.6) Piedāvājuma derīguma termiņš(atklāta konkursa gadījumā)
Līdz (nav uzrādīts) 0 mēnesi/-šus un/vai
60 dienas pēc piedāvājumu iesniegšanas termiņa
IV.3.7) Piedāvājumu atvēršana
IV 3.7.1) Personas, kuras piedalīsies piedāvājumu atvēršanas sēdē
Piedāvājumu atvēršanas sēdē var piedalīties visas ieinteresētās personas
IV.3.7.2) Laiks un vieta
Laiks 05.10.2005. plkst.10: 00
Vieta 608 kabinets, Ģertrūdes ielā 36, Rīga, Latvija
VI. DAĻA. CITA INFORMĀCIJA
VI.1) Vai paziņojuma publikācija ir obligāta? JĀ
VI.2) Ja iepirkums ir regulārs, norādīt plānoto nākamā iepirkuma izsludināšanas laiku.
VI.3) Vai iepirkums ir saistīts ar projektu, kas tiek finansēts no ES Fondiem? * JĀ
ES struktūrfondu nacionālā programmas projekts “Autobusu satiksmes organizācijas un kontroles sistēmas uz GPS bāzes realizācija”
VI.4) Cita informācija (ja nepieciešama)
VI.5) Paziņojuma nosūtīšanas datums 12.08.2005.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: Klintaines pagasta padome
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 90000074583, adrese: “Kūlīši” s.n. Stukmaņi, Klintaines pag., Aizkraukles raj., Latvija, LV-5129. Tālrunis: +371-5137221. Fakss: +371-5137221
2. Identifikācijas nr.: Klintaines pagasta padome 2005/10/1
3. Datums , kad iepirkums izziņots interneta tīklā: 06.07.2005.
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 12.08.2005.
5. Iepirkuma metode: atklāts konkurss
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: ūdens atdzelžošanas stacijas būvniecība Klintaines pagasta Rīteros un ūdensapgādes tīklu rekonstrukcija Klintaines pagasta Stukmaņos un Rīteros

CPV kods: 45000000-7
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: 01.10.2007.
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 2
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

SIA “RIO”

41503000893

Balvu 1b, Daugavpils, LV-5400

182785,40

Kopā:

182785,40

10. Pretendentu vai piedāvājumu noraidīšanas iemesli: piedāvājums nav saimnieciski visizdevīgākais
12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 12.08.2005.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: Valsts robežsardzes Galvenā pārvalde
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 90000086402, adrese: Rīga, Rūdolfa iela 5, Latvija, LV-1012. Tālruņi: +371-7075650. Fakss: +371-7075637
2. Identifikācijas nr.: IeM VRS GP SF 2005/10
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 11.08.2005.
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: “Sakaru speciālistu apmācība”. Kvalifikācijas kursu organizēšana SIEMENS aparatūrai par šādām tēmām:-”Multipleksoru FMX/CMX menedžments un tehniskais kurss” (4 personu apmācība Vācijā); -”4 ATC “HICOM 150,300” menedžments un tehniskais kurss” (4 personu apmācība Latvijā); -”Radio releju staciju SRL A menedžments un tehniskais kurss (4 personu apmācība Itālijā)

CPV kods: 80421000-1
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: 15.12.2006.
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 1
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

SIA “Siemens”

40003067160

Lidostas “Rīga” teritorija Mārupes pagasts, Rīgas rajons, LV-1053

63292,84
EUR ar PVN

Kopā: 63292,84 EUR ar PVN

12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 11.08.2005.
13. Cita informācija: Iepirkums veikts saskaņā ar likuma 4.panta 4.daļas 2.pielikuma “B” daļu.

Paziņojums par atklātu konkursu
Piegāde

1. Pasūtītāja nosaukums: Ventspils pilsētas pašvaldības iestādes un kapitālsabiedrības. Organizators: pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts”, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 41203001052. Adrese: Pils iela 12, Ventspils, Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts”, Latvija, LV-3601.Tālruņi: +371-3622747, 9126596. Fakss: +371-3622354
Kontaktpersona: mehānikas inženieris Jānis Zvejnieks, mob. tel. 9126596.E-pasts: janis.zvejnieks@ventspils.gov.lv
2. Identifikācijas nr.: VLK 05/18 A
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: piedāvājums ar viszemāko cenu
4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: marķētās dīzeļdegvielas piegāde Ventspils pilsētas pašvaldības iestādēm un kapitālsabiedrībām, telpu apkures vajadzībām

CPV kods: 23100000-8
Paredzamā iepirkuma apjoms: 143 000 litri
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Ventspils
Paredzamā līguma izpildes termiņš: viens kalendārais gads no līguma noslēgšanas dienas
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Ventspils, Pils ielā 12, 12 kabinetā līdz: 15.09.2005., laikā no plkst.10: 00 līdz plkst. 12: 00 un no 14: 00 līdz 16: 00, iepriekš samaksājot: Ls 100,00. Maksājuma veids: Pārskaitījums: Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” norēķinu kontā nr. LV91HABA0001402063261, HANSABANKA Ventspils nod., kods HABA LV22, nodokļa maksātāja reģ. nr. 41203001052
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 08.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Ventspilī, Pils ielā 12, 12 kabinetā, līdz: 15.09.2005. plkst. 14: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks 103.kabinetā, Baznīcas ielā 25, Rīgā, 15.09.2005. plkst. 14: 00
10. Piedāvājuma nodrošinājums (ja tāds tiek paredzēts) apmērs un veids: Ls 1000,00. Pārskaitījums: Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” norēķinu kontā nr. LV91HABA0001402063261, HANSABANKA Ventspils nod., kods HABA LV22, nodokļa maksātāja reģ. nr. 41203001052.

Paziņojums par atklātu konkursu
Pakalpojumi

1. Pasūtītāja nosaukums: Rēzeknes pilsētas domes Nekustamā īpašuma pārvalde, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90001403952, adrese: Atbrīvošanas aleja 93, Rēzekne, Latvija, LV-4600. Tālruņi: +371-4607648, 4607624. Fakss: +371-4607606
Kontaktpersona: juriste Sandra Romāne, 4607648E-pasts: sandra.romane@rezekne.lv
2. Identifikācijas nr.: RPD NĪP 2005/07
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: piedāvājums ar viszemāko cenu
4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: “Galvanizācijas notekūdeņu neitralizācijas nosēdduļķu utilizācija Rēzeknes ražošanas un noliktavu apbūves zonā”

CPV kods: 90100000-8
Paredzamā iepirkuma apjoms: saskaņā ar darba uzdevumu
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Rēzekne, Brīvā valsts zeme nr.28
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 01.11.2005.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 93, līdz: 02.09.2005., laikā no plkst.9: 00 līdz plkst. 16: 00
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 25.08.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 93, līdz: 02.09.2005. plkst. 16: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 93, 02.09.2005. plkst. 16: 00.

PAZIŅOJUMS PAR IEPIRKUMA PROCEDŪRAS UZSĀKŠANU
Atklāts konkurss
Pakalpojumi

Vai Iepirkums tiek organizēts PTO nolīguma par valsts līgumiem (GPA) ietvaros? : JĀ
I. DAĻA. PASŪTĪTĀJS
I.1) Pasūtītāja oficiālais nosaukums un adrese
Latvijas Republikas Veselības ministrija, 90001474921, Baznīcas iela 25, LV-1010, Rīga, Latvija
Kontaktpersona: Gatis Ozoliņš – Zāļu valsts aģentūras Informācijas nodaļas vadītājs
Tālr.: + 371 7021586
Faksa Nr.: + 371 7021586
Elektroniskā pasta adrese: vm@vm.gov.lv
I.2) Papildu informāciju var saņemt:
Zāļu valsts aģentūra, 90001836181, Jersikas iela 15, LV-1010, Rīga, Latvija
Kontaktpersona: Gatis Ozoliņš– Zāļu valsts aģentūras Informācijas nodaļas vadītājs
Tālr.: +371 7078427
Faksa Nr.: +371 7078428
Elektroniskā pasta adrese: gatis.ozolins@vza.gov.lv
Mājas lapas adrese (URL): http: //www.vza.gov.lv
I.3) Konkursa nolikumu var saņemt:
Zāļu valsts aģentūra, 90001836181, Jersikas iela 15, LV-1010, Rīga, Latvija
Kontaktpersona: Gatis Ozoliņš– Zāļu valsts aģentūras Informācijas nodaļas vadītājs
Tālr.: +371 7078427
Faksa Nr.: +371 7078428
Elektroniskā pasta adrese: gatis.ozolins@vza.gov.lv
Mājas lapas adrese (URL): http: //www.vza.gov.lv
I.4) Piedāvājumi jāiesniedz:
Zāļu valsts aģentūra, 90001836181, Jersikas iela 15, LV-1010, Rīga, Latvija
Kontaktpersona: Gatis Ozoliņš– Zāļu valsts aģentūras Informācijas nodaļas vadītājs
Tālr.: +371 7078427
Faksa Nr.: +371 7078428
Elektroniskā pasta adrese: gatis.ozolins@vza.gov.lv
Mājas lapas adrese (URL): http: //www.vza.gov.lv
I.5) Pasūtītājs ir * Valsts iestāde
II. DAĻA. IEPIRKUMA PRIEKŠMETS
II.1) Apraksts
II.1.1) Būvdarbu līguma veids(ja iepirkuma priekšmets ir būvdarbi)
II.1.2) Preču piegādes līguma veids (ja iepirkuma priekšmets ir preču piegāde)
II.1.3) Pakalpojumu līguma veids (ja iepirkuma priekšmets ir pakalpojumi)
Pakalpojumu kategorijas Nr.7
II.1.4) Vai tiks slēgta vispārējā vienošanās? * NĒ
II.1.5) Iepirkuma nosaukums *Zāļu valsts aģentūras informācijas sistēmu izstrāde
II.1.6) Iepirkuma priekšmeta apraksts un apjoms
Iepirkumu konkurss: Zāļu valsts aģentūras informatīvās sistēmas (ZVAIS) izstrāde un ieviešana, kas ietver šādus pakalpojumus: • Sistēmas prasību specifikācijas izstrāde;• Sistēmas projektējuma izstrāde;• Programmatūras izstrāde un testēšana, t.sk. arī pilotdarbināšana;• Sistēmas ieviešana;• Lietotāju un administratoru apmācība;• Darbināšanas atbalsts un uzturēšana.
II.1.7) Paredzamā līguma izpildes vieta Viena piegādes adrese: Jersikas iela 15, Rīga, LV-1003
NUTS kods *E029 Latvia
II.1.8) Klasifikācija
II.1.8.1) CPV kods *
Pamatkods
Papildkods (ja tāds piemērojams)
Pamata iepirkuma priekšmets
72262000-9
Papildu priekšmeti
II.1.8.1) Cita klasifikācija (NACE/CPA/ CPC )
II.1.9) Vai iepirkums ir sadalīts daļās? NĒ
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
II.1.10) Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus (ja tas pieļaujams saskaņā ar konkursa nolikumu) NĒ
II.2) LĪGUMA APJOMS
II.2.1) Kopējais līgumu apjoms (iekļaujot visas iepirkuma daļas, ja iepirkums ir sadalīts daļās)
Zāļu valsts aģentūras informatīvās sistēmas (ZVAIS) izstrāde un ieviešana: · Sistēmas prasību specifikācijas izstrāde;• Sistēmas projektējuma izstrāde;• Programmatūras izstrāde un testēšana, t.sk. arī pilotdarbināšana;• Sistēmas ieviešana;• Lietotāju un administratoru apmācība;• Darbināšanas atbalsts un uzturēšana.
II.2.2) Piedāvājuma papildu opcijas (ja paredzēts) , to apraksts un laiks, kad tās tiks īstenotas (ja zināms)
II.3) Paredzamais līguma izpildes termiņš
Periods mēnešos 10 un/vai dienās 300 (pēc līguma noslēgšanas brīža)
vai Līguma spēkā stāšanās laiks (nav uzrādīts) un/vai beigas (nav uzrādīts)
III. DAĻA. JURIDISKĀ, EKONOMISKĀ, FINANŠU UN TEHNISKĀ INFORMĀCIJA
III. 1.) Apstākļi, kas attiecas uz līguma slēgšanu
III. 1.1.) Nepieciešamās iemaksas un garantijas (ja tādas tiek paredzētas) Pretendentam līdz ar piedāvājumu jāiesniedz bankas izsniegts piedāvājuma nodrošinājums ne mazāk kā 1% (viena) procenta apmērā no piedāvājuma kopsummas, atbilstoši nolikuma 3.pielikumā pievienotajai piedāvājuma nodrošinājuma 4.4 formai.
III. 1.2.) Finansēšanas un samaksas noteikumi vai atsauce un/vai noteikumiem, kuros tie ietverti (ja nepieciešams) Samaksas noteikumi iekļauti līguma projektā
III. 1.3.) Juridiskā forma, kā tiks apvienoti/sadalīti līguma/-u slēdzējs/-i. (ja tāda nepieciešama)
III .2) Piedalīšanās nosacījumi
III. 2.1.) Informācija par pretendenta darbību, kas iesniedzama, lai izpildītu minimālās ekonomiskās, finansiālās un tehniskās prasības, kas izvirzītas pretendentiem. Izziņa, ko ne agrāk kā vienu mēnesi pirms punktā 0* noteiktā termiņa, izdevis Valsts ieņēmumu dienests vai līdzvērtīga nodokļu administrācijas iestāde citā valstī, kur pretendents reģistrēts, un kas apliecina, ka pretendentam nav nodokļu un valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu parādu. Piedāvājumi tiks atvērti 2005. gada 20.septembrī plkst. 11: 00, Zāļu valsts aģentūras konferenču zālē Jersikas ielā 15, Rīga, LV-1003, Latvija.
III. 2.1.1.) Pretendenta juridiskais statuss – nepieciešamā dokumentācija Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra vai līdzvērtīgas iestādes citā valstī izsniegtas reģistrācijas apliecības kopija vai izziņas, kas apliecina, ka pretendents ir reģistrēts normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā kopija.
III. 2.1.2.) Informācija par saimniecisko un finansiālo stāvokli – nepieciešamā dokumentācija Pretendenta parakstīts apliecinājums, ka tā gada finanšu vidējais apgrozījums katru gadu pēdējo triju gadu laikā vismaz 3 (trīs) reizes pārsniedz piedāvāto līgumcenu. Gadījumā, ja uzņēmums tika dibināts vēlāk, izziņu ir jāiesniedz par uzņēmuma faktisko darbības laiku.
III. 2.1.3.) Informācijas par pretendenta tehniskajām iespējām – nepieciešamā dokumentācija Dokumenti, kas apliecina pretendenta pieredzi līdzīgu pakalpojumu sniegšanā: · Pretendenta pieredzes apraksts saskaņā ar 3.pielikuma formu 4.3;· projekta vadītāja un 3 galveno projekta speciālistu pieredzes apraksts un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas (uzņēmuma vadītāja apliecinātas);· projekta izpildē iesaistāmo speciālistu CV.· Pretendenta kvalitātes pārvaldības sistēmas audita atzinuma vai sertifikāta uzņēmuma vadītāja apliecināta kopija.· Informācija par pretendenta personu grupā ietilpstošiem partneriem un apakšuzņēmējiem
III .3) Apstākļi, kas attiecas uz līgumu par pakalpojumu sniegšanu
III. 3.1.) Vai pakalpojumu var sniegt tikai noteiktas profesijas pārstāvji? NĒ
III. 3.2.) Vai līgumslēdzējam būs jāuzrāda to personu vārdi un profesionālā kvalifikācija, kas būs tiešie līguma izpildītāji? NĒ
IV. DAĻA. IEPIRKUMA PROCEDŪRA
IV.1) Iepirkuma procedūras veids atklāts konkurss
IV.1.1) Vai jau ir zināmi kandidāti? (sarunu procedūras gadījumā) NĒ
IV.1.2) Paātrinātās procedūras izvēles pamatojums (ja tāda izvēlēta)
IV.1.3) Par informatīvā paziņojuma publicēšanu (ja tāds bijis nepieciešams)
IV.1.3.1) Informatīvais paziņojums, kas publicēts par šo iepirkumu (ja tāds bijis)
Paziņojuma publikācijas OJ Nr. 86-083314
Publicēts 03.05.2005.
IV.1.3.2) Citas informatīvās publikācijas
Nav
IV.1.4) Iespējamais pretendentu skaits, kas piedalīsies iepirkuma procedūrā
minimālais skaits0 /maksimālais skaits0
IV.2) Piedāvājuma vērtēšanas kritēriji piedāvājums ar viszemāko cenu
Vai kritēriji norādīti dilstošā secībā pēc to īpatsvara vērtēšanā? JĀ.
B2) Kritēriji noradīti konkursa nolikumā
IV.3) Administratīvā informācija
IV.3.1) Identifikācijas Nr. * VM 2005/7P
IV.3.2) Konkursa nolikumu un papildu dokumentāciju var saņemt līdz 20.09.2005.
Maksa (ja tāda noteikta) 20,- valūta LVL
Maksājuma veids un rekvizīti Saņēmējs: Valsts kase, NMR 90000050138; Konts nr.: LV17TREL1060001211700; Saņēmēja banka: Latvijas Banka, bankas kods LACBLV2X Mērķis: par konkursa “Zāļu valsts aģentūras informācijas sistēmu izstrāde” dokumentiem
IV.3.3) Piedāvājumu/pieteikumu iesniegšanas termiņš (atkarīgs no tā, kāda procedūra izvēlēta) 20.09.2005.
vai 0 dienas pēc paziņojuma nosūtīšanas
Laikā 9: 00 - 11: 00
IV.3.4) Uzaicinājumu nosūtīšanas laiks kandidātiem (slēgta konkursa vai sarunu procedūras gadījumā)
Paredzētais datums (nav uzrādīts)
IV.3.5) Valoda vai valodas, kurās iesniedzams pretendenta pieteikums piedalīties iepirkuma procedūrā LV
IV.3.6) Piedāvājuma derīguma termiņš(atklāta konkursa gadījumā)
Līdz (nav uzrādīts) 0 mēnesi/-šus un/vai 45 dienas pēc piedāvājumu iesniegšanas termiņa
IV.3.7) Piedāvājumu atvēršana
IV 3.7.1) Personas, kuras piedalīsies piedāvājumu atvēršanas sēdē
Piedāvājumu atvēršanas sēdē var piedalīties visas ieinteresētās personas
IV.3.7.2) Laiks un vieta
Laiks 20.09.2005. plkst.11: 00
Vieta Jersikas iela 15, Rīga, Latvija, LV – 1003, Zāļu valsts aģentūra, konferenču zālē (II stāvā).
VI. DAĻA. CITA INFORMĀCIJA
VI.1) Vai paziņojuma publikācija ir obligāta? JĀ
VI.2) Ja iepirkums ir regulārs, norādīt plānoto nākamā iepirkuma izsludināšanas laiku.
VI.3) Vai iepirkums ir saistīts ar projektu, kas tiek finansēts no ES Fondiem? * JĀ
ES Phare 2003. gada Nacionālās programmas projekts Nr. 2003/004-979-02-01
VI.4) Cita informācija (ja nepieciešama)
VI.5) Paziņojuma nosūtīšanas datums 11.08.2005.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: AS LVM Rietumvidzemes mežsaimniecība
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 40003466261, adrese: “Gaujas”, Kocēnu pagasts, Valmieras rajons, Latvija, LV-4220. Tālruņi: +371-4207114. Fakss: +371-4207115
2. Identifikācijas nr.: AS LVM RV/2005/734/ak
3. Datums , kad iepirkums izziņots interneta tīklā: 05.07.2005.
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 11.08.2005.
5. Iepirkuma metode: atklāts konkurss
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: meža ceļa “Ceplīšu ceļš” būve

CPV kods: 45233120-6
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: 30.11.2005.
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 4
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

SIA “A|tari”

40103037849

Gaujas 27a, Ādaži, LV-2164

Ls72075,79
+PVN Ls12973,64

Kopā:

85049,43

10. Pretendentu vai piedāvājumu noraidīšanas iemesli: pretendents neatbilst nolikuma prasībām vai likuma nosacījumiem,piedāvājums neatbilst nolikuma prasībām
12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 11.08.2005.

Paziņojums par atklātu konkursu
Pakalpojumi

1. Pasūtītāja nosaukums: Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālā iestāde (turpmāk tekstā - VID LRI), nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000667553, adrese: Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, Latvija, LV-5401. Tālruņi: +371-5406239, 5422790. Fakss: +371-540224
Kontaktpersona: Lietvedības un nodrošinājuma daļas vec.speciāliste Žanna Gorjunova, tālr.: 5406239.E-pasts: zanna.gorjunova@Lreg.vid.lv
2. Identifikācijas nr.: FM VID LRI 2005/444
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

Atlaide darbiem un rezerves daļām

30

Cena

70

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: VID Latgales reģionālās iestādes autotransporta apkope un remonts
CPV kods: 50112000-3
Paredzamā iepirkuma apjoms: VID Latgales reģionālā iestādes autotransporta apkope un remonts, kas tike izmantots Daugavpilī, Krāslavā, Preiļos (25 a/m)
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Daugavpils pilsēta
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 31.12.2006.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, 406.kab. līdz: 07.09.2005., laikā no plkst.08: 00 līdz 11: 00
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 30.08.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, 227.kab. (kancelejā) līdz: 07.09.2005. plkst. 11: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, 102.kab. 07.09.2005. plkst. 11: 00.

Paziņojums par atklātu konkursu
Būvdarbi

1. Pasūtītāja nosaukums: Aglonas pagasta padome, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000065754, adrese: Somersetas ielā 34, Aglona, Preiļu rajons, Latvija, LV-5304. Tālruņi: +371-53-75338.Fakss: +371-53-75338
Kontaktpersona: padomes priekšsēdētāja vietniece Ingūna Barkeviča.E-pasts: padome@aglona.lv
2. Identifikācijas nr.: APP 2005/9
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

Būvdarbu viszemākā cena (LVL), kas atbilst nolikuma minētajām prasībām

70

Pretendenta pieredze (pilni LR izdoti būvdarbu licences mēneši)

10

Būvdarbu izpildes termiņš

10

Izpildīto būvdarbu garantijas periods

10

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: Aglonas pagasta sporta halles būvniecība
CPV kods: 45212225-9
Paredzamā iepirkuma apjoms: saskaņā ar konkursa Nolikumu
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Aglonas pagasts, Daugavpils ielā 6
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 15.08.2006.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Aglonas pagasta padomē, Somersetas ielā 34, Aglona, Preiļu rajons, līdz: 14.09.2005., laikā no plkst.9.00.- 17.00., iepriekš samaksājot: Ls 100. Maksājuma veids: Pārskaitījums Aglonas pagasta padomei, a/s SEB LUB Preiļu fil., konts LV 47 UNLA 0026000130122
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 06.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Aglonas pagasta padomē, Somersetas ielā 34, Aglona, Preiļu rajons, līdz: 14.09.2005. plkst. 11.00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Aglonas pagasta padomā, Somersetas ielā 34, Aglona, Preiļu rajons, 14.09.2005.g. plkst.11.00 14.09.2005. plkst. 11.00
10. Piedāvājuma nodrošinājums (ja tāds tiek paredzēts) apmērs un veids: nodrošinājums Ls 5000 (pieci tūkstoši lati) bankas garantijas veidā.

Paziņojums par atklātu konkursu
Piegāde

1. Pasūtītāja nosaukums: Daugavpils rajona padome, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000030663, adrese: Rīgas iela 2, Daugavpils, Latvija, LV-5400. Tālruņi: +371-5422382; 5422238; 9434311. Fakss: +371-5476810
Kontaktpersona: Daugavpils rajona padomes izpilddirektora vietniece Ināra Natarova, E-pasts: inaran@drp.lv;ddmc@drp.lv
2. Identifikācijas nr.: Daugavpils raj. pad. Nr.2005/16
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

Cena

70

automobiļa kvalitāte

30

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: vieglo automobiļu piegāde Daugavpils rajona padomei
CPV kods: 34110000-1
Paredzamā iepirkuma apjoms: viena mazlietota, viena lietota un divu jaunu vieglo automobiļu piegāde
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: par vairākām daļām
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: jā
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Daugavpils
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 09.09.2005.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Rīgas iela 2, Daugavpils, 18.kab. līdz: 24.08.2005., laikā no plkst.8: 30 līdz plkst. 12: 00 un no 13: 00 līdz 16: 00, piedāvājuma atvēršanas dienā līdz plkst. 11: 00, iepriekš samaksājot: Ls 10,00. Maksājuma veids: ar pārskaitījumu - Daugavpils rajona padomei, SEB Latvijas Unibanka konta nr. LV40 UNLA 0005010130983 Kods UNLALV2X005
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 16.08.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Rīgas iela 2, Daugavpils, 18.kab. līdz: 24.08.2005. plkst. 11: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Rīgas iela 2, Daugavpils, 18.kab. 24.08.2005. plkst. 11: 00
10. Piedāvājuma nodrošinājums (ja tāds tiek paredzēts) apmērs un veids: nav
11. Citas ziņas: konkursa nolikuma 1. un 2. pielikumā ir izdarīti grozījumi.

Paziņojums par atklātu konkursu
Būvdarbi

1. Pasūtītāja nosaukums: Jūrmalas pilsētas dome, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000056357, adrese: Jomas iela 1/5, Jūrmala, Latvija, LV-2015. Tālruņi: +371-7093810, 7093807. Fakss: +371-7093985
Kontaktpersona: Jūrmalas pilsētas domes Labiekārtošanas un apsaimniekošanas pārvaldes vadītājas vietnieks Māris Demme, tālr. 7093810.E-pasts: marisd@jpd.gov
2. Identifikācijas nr.: JPD 2005/120
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: piedāvājums ar viszemāko cenu
4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: Jūrmalas pilsētas speciālās internātskolas katlumājas pārbūve par sporta zāli
CPV kods: 45262700-8
Paredzamā iepirkuma apjoms: būvdarbi izpildāmi saskaņā ar AS “Komunālprojekts” izstrādāto tehnisko projektu
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Jūrmalā, Dzirnavu ielā 50
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 01.05.2006.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Jomas ielā 1/5 Jūrmalas pilsētas domes 456.kabinetā līdz: 09.09.2005., laikā no plkst.8: 30 līdz plkst. 17: 00, iepriekš samaksājot: Ls 100,00. Maksājuma veids: ar pārskaitījumu uz Jūrmalas pilsētas domes norēķinu kasi IBAN LV 20PARX0002484571019, AS Parekss banka, kods PARXLV22, par konkursa nolikumu
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 01.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Jūrmalā, Jomas ielā 1/5, Jūrmalas pilsētas domes 456.kabinetā līdz: 09.09.2005. plkst. 10: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Jūrmalā, Jomas ielā 1/5, Jūrmalas pilsētas domes 1.stāva mazajā zālē 09.09.2005. plkst. 10: 00
10. Piedāvājuma nodrošinājums (ja tāds tiek paredzēts) apmērs un veids: nav paredzēta.

Paziņojums par atklātu konkursu
Būvdarbi

1. Pasūtītāja nosaukums: Madonas rajona pašvaldības SIA “Madonas slimnīca”, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.40003356507, adrese: Rūpniecības ielā 38, Madona, Latvija, LV-4801. Tālruņi: +371-4807046.Fakss: +371-4860553
Kontaktpersona: darba aizsardzības inženieris Jānis Avišāns, tālr.9187948. E-pasts: slimnica@e-madona.lv
2. Identifikācijas nr.: MRP SIA “Madonas slimnīca” 2005/15
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: piedāvājums ar viszemāko cenu
4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: administratīvās ēkas rekonstrukcijas būvdarbi.

CPV kods: 45210000-2
Paredzamā iepirkuma apjoms: labiekārtojamā teritorija 2436m²; t.sk. apbūve 582 m². Ēkas kopējais būvapjoms 3497m³, t.sk. rekonstruējamo telpu laukums 170 m², būvapjoms 603m³. Siltināmo fasāžu laukums 652 m²; jumta laukums 673 m²
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: jā
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: MRP SIA „Madonas slimnīca” - Rūpniecības ielā 38, Madona, LV-4801
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 23.12.2005.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Rūpniecības ielā 38, Madona, slimnīcas kancelejā līdz: 15.09.2005., laikā no plkst.plkst.8.00 līdz 16.00 katru darba dienu, līdz 15.09.2005. plkst. 11: 00, iepriekš samaksājot: Ls 50. Maksājuma veids: skaidrā naudā sabiedrības kasē vai AS Latvijas Unibankas Madonas filiālē UNLALV2X konts LV73UNLA0030900609812,
par konkursa materiāliem
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 07.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Rūpniecības ielā 38, Madona, LV-4801; slimnīcas kancelejā līdz: 15.09.2005. plkst. 11: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Rūpniecības ielā 38, Madona, slimnīcas konferenču zālē 15.09.2005. plkst. 11: 00
10. Piedāvājuma nodrošinājums (ja tāds tiek paredzēts) apmērs un veids: Ls 1000 iemaksa vai kredītiestādes garantijas vēstule (oriģināls) par piedāvājuma nodrošinājumu Ls 1000.

Paziņojums par atklātu konkursu
Piegāde

1. Pasūtītāja nosaukums: Seksuāli transmisīvo un ādas slimību valsts aģentūra, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90001847325, adrese: Pērnavas 70, Rīga, Latvija, LV-1009. Tālruņi: +371-7295601.Fakss: +371-7803864
Kontaktpersona: aģentūras direktora v.i. Judīte Pirsko, t.7295601.E-pasts: stasc@apollo.lv
2. Identifikācijas nr.: VM Seksuāli transmisīvo un ādas slimību valsts aģentūra 2005/04
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

Piedāvātā kvalitāte

35

Piegādes nosacījumi

15

Cena

50

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: laboratorijas diagnostisko testu, reaģentu, barotņu, laboratorijas trauku un instrumentārija, medicīnas preču pirkšana
CPV kods: 24400000-8
Paredzamā iepirkuma apjoms: konkursa nolikuma pielikumā
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: par vairākām daļām
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: jā
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Pērnavas 70, Rīga
Paredzamā līguma izpildes termiņš: līgumi tiks slēgti uz vienu gadu
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Pērnavas 70, Rīga, pie sekretāres līdz: 12.09.2005., laikā no plkst.9: 00 līdz plkst. 16: 00
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 02.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Pērnavas 70, Rīgā, pie sekretāres līdz: 12.09.2005. plkst. 11: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Pērnavas 70, Rīgā, administratīvā korpusa zālē 12.09.2005. plkst. 11: 00
10. Piedāvājuma nodrošinājums (ja tāds tiek paredzēts) apmērs un veids: nav paredzēts.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: Mērdzenes pagasta padome
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 90000033585, adrese: Mērdzenes c., Mērdzenes pagasts, Ludzas rajons, Latvija, LV-5726. Tālrunis: +371-5752219. Fakss: +371-5752219
2. Identifikācijas nr.: MPBIK/2005/1
3. Datums , kad iepirkums izziņots interneta tīklā: 15.07.2005.
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 10.08.2005.
5. Iepirkuma metode: atklāts konkurss
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: ūdenssaimniecības un kanalizācijas sistēmas rekonstrukcija Mērdzenes pagasta Mērdzenes un Pudinavas ciemos

CPV kods: 45200000-9
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: 01.10.2006.
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 1
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

SIA “Ludzas apsaimniekotājs”

42403015020

K.Barona 49, Ludza, LV-5701

213103,28

12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 12.08.2005.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: Rīgas pašvaldības AS “Rīgas Centrāltirgus”
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 50003249741, adrese: Nēģu iela 7, Rīga, Latvija, LV-1050. Tālruņi: +371-7229985, 7358158. Fakss: +371-7358171
2. Identifikācijas nr.: RCT2005/28/I
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 10.08.2005.
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: veterināro pakalpojumu sniegšana, t.sk. teritorijas sanitāri – higiēnisko apstākļu un pārtikas veterinārā uzraudzība un kontrole visos pārtikas aprites posmos

CPV kods: 85200000-1
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: no 2005.gada 11.augusta līdz 2007.gada 10.augustam
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 1
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

SIA “Veterinārās konsultācijas un pakalpojumi”

40003632253

Nēģu iela 7, Rīga, LV-1050

49140,00 Ls

12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 15.08.2005.
13. Cita informācija: iepirkums veikts saskaņā ar likuma “Par iepirkumu valsts vai pašvaldību vajadzībām” 4.panta 4.daļu.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: Valsts ieņēmumu dienests
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 90000069281, adrese: Smilšu iela 1, Rīga, Latvija, LV-1978. Tālruņi: +371-7028703, 7028636. Fakss: +371-7028635
2. Identifikācijas nr.: FM VID 2005/92
3. Datums , kad iepirkums izziņots interneta tīklā: 09.05.2005.
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 10.08.2005.
5. Iepirkuma metode: atklāts konkurss
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: muitas administratīvās ēkas (280,7 m2) un apsardzes ēkas (9,8 m2) Maskavas ielā 30, Rēzeknē, renovācija

CPV kods: 45210000-2
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: 31.10.2005.
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 6
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ditton Būve”

41503029738

Lāčplēša ielā 10, Daugavpilī, LV-5400

Ls 85428,68

Kopā:

Ls 85428,68

10. Pretendentu vai piedāvājumu noraidīšanas iemesli: pretendents neatbilst nolikuma prasībām vai likuma nosacījumiem, piedāvājums nav saimnieciski visizdevīgākais
12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 12.08.2005.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: Valsts darba inspekcija
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 90000032077, adrese: K.Valdemāra iela 38, Latvija, LV-1010. Tālrunis: +371-7021704. Fakss: +371-7021718
2. Identifikācijas nr.: ESF2005/40
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 12.08.2005.
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: ceļojuma aģentūru un līdzīgu pakalpojumu nodrošināšana ESF projekta “Darba drošības sistēmas un darba attiecību uzraudzības pilnveidošana” ietvaros

CPV kods: 63510000-7
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: 31.12.2006.
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 1
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

SIA Rīgas Tūrisma aģentūra

40003263902

Aspazijas bulvāris 24, Rīga, LV-1050

Apmēram 32800,00 LVL (bez PVN)

Kopā: 32800,00 LVL (bez PVN)

12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 12.08.2005.
13. Cita informācija: Iepirkums veikts saskaņā ar likuma “Par iepirkuma valsts vai pašvaldības vajadzībām” 4.panta 4.daļu.

Paziņojums par atklātu konkursu
Piegāde

1. Pasūtītāja nosaukums: SIA “Vidzemes Olimpiskais centrs”, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.54103025871, adrese: Lāčplēša 1, Valmiera, Latvija, LV-4201. Tālruņi: +371-4233401.Fakss: +371-4233402
Kontaktpersona: direktors Artis Jansons, t.4233401 vai 9234765. E-pasts: voc@valmiera.lv
2. Identifikācijas nr.: VOC-2005/03
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

Piedāvātā kvalitāte (pretendenta pieredze, darbu veikšanas termiņi, garantijas laiks)

50

Cena (finanšu piedāvājums Ls)

50

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: “Par skaņu izolējošo sadalītājsienu piegādi un uzstādīšanu Vidzemes Olimpiskajam centram”
CPV kods: 28812600-3
Paredzamā iepirkuma apjoms: 2 (divu) skaņu izolējošo sadalītājsienu piegāde un uzstādīšana
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Rīgas ielā 91, Valmiera
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 25.10.2005.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Lāčplēša 1, Valmierā līdz: 02.09.2005., laikā no plkst.9: 00 līdz plkst. 17: 00, iepriekš samaksājot: Ls 20,00. Maksājuma veids: Ar pārskaitījumu - a/s „Hansbanka”; Konts nr.: LV76HABA0551005553645, kods: HABALV22 atklātam konkursam “Par skaņu izolējošo sadalītājsienu piegādi un uzstādīšanu Vidzemes Olimpiskajam centram”
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 25.08.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Lāčplēša ielā 1, Valmierā SIA „Vidzemes Olimpiskais centrs” birojā līdz: 02.09.2005. plkst. 12: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Lāčplēša ielā 1, Valmierā SIA „Vidzemes Olimpiskais centrs” birojā 02.09.2005. plkst. 12: 00.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: Profesionālās karjeras izvēles valsts aģentūra
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 90001789597, adrese: Jēzusbaznīcas iela 11, Rīga, Latvija, LV-1050. Tālrunis: +371-7224534. Fakss: +371-7210323
2. Identifikācijas nr.: PKIVA 05/39
3. Datums, kad iepirkums izziņots interneta tīklā: 19.07.2005.
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 12.08.2005.
5. Iepirkuma metode: atklāts konkurss
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: PKIVA kvalitātes vadības sistēmas izstrāde un ieviešana

CPV kods: 74323100-0
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: 01.09.2006.
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 2
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

SIA “BSM konsultanti”

40003322801

Lapu iela 3-8, Rīga, LV-1012

35520,00 Ls

Kopā:

35520,00 Ls

10. Pretendentu vai piedāvājumu noraidīšanas iemesli: piedāvājums nav saimnieciski visizdevīgākais
12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 15.08.2005.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: Aizsardzības ministrija
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 90000022632, adrese: K.Valdemāra iela 10/12, Rīga, Latvija, LV-1473. Tālruņi: +371-7335208. Fakss: +371-7335208
2. Identifikācijas nr.: AM 2005/014
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 12.08.2005.
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: angļu un franču valodas apmācība 2005/2006.m.g.

CPV kods: 80428000-0
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: 30.03.2006.
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 2
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

SO “Draugu uzruna”

40008042267

Dzirnavu iela 119-8, Rīga

4218,00

SIA “Kanga”

41503029263

K.Valdemāra iela 31-6, Daugavpils

3671,00

Kopā:

7889,00

12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 12.08.2005.
13. Cita informācija: Lēmums pieņemts saskaņā ar likuma “Par iepirkumu valsts vai pašvaldību vajadzībām” 4.panta 4.daļu.

Paziņojums par lēmuma pieņemšanu

1. Pasūtītāja nosaukums: Rīgas pašvaldības AS “Rīgas Centrāltirgus”
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 50003249741, adrese: Nēģu iela 7, Rīga, Latvija, LV-1050. Tālruņi: +371-7229985, 7358158. Fakss: +371-7358171
2. Identifikācijas nr.: RCT2005/31/I
4. Lēmuma pieņemšanas datums: 11.08.2005.
6. Paredzamā līguma priekšmets un tā īss apraksts: juridisko pakalpojumu, t.sk. konsultāciju un pārstāvniecības pakalpojumu sniegšana

CPV kods: 74110000-3
7. Paredzamā līguma izpildes termiņš: no 2005.gada 11.augusta līdz 2009.gada 1.augustam
8. Saņemto piedāvājumu skaits: 1
9. Informācija par uzvarētājiem un piedāvāto līgumcenu:

Nosaukums

Nodokļu maksātāju reģistrācijas numurs

Adrese

Piedāvātā līgumcena

Juridiskais birojs
SIA “REMEDIUM”

40003325348

Strēlnieku iela 9-14, Rīga, LV-1010

24000,00 Ls

12. Paziņojuma nosūtīšanas datums: 15.08.2005.
13. Cita informācija: iepirkums veikts saskaņā ar likuma “Par iepirkumu valsts vai pašvaldību vajadzībām” 4.panta 4.daļu.

Paziņojums par atklātu konkursu
Piegāde

1. Pasūtītāja nosaukums: Latvijas Universitāte, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000076669, adrese: Raiņa bulvāris 19, Rīga, Latvija, LV-1586. Tālruņi: +371-7034465, 7034468. Fakss: +371-7034676
Kontaktpersona: juriste Evija Rikveile, t.7034465.E-pasts: evija.rikveile@lu.lv
2. Identifikācijas nr.: LU 2005/ES/B-21
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: piedāvājums ar viszemāko cenu
4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: atomu absorbcijas spektometra iepirkums

CPV kods: 33253310-4
Paredzamā iepirkuma apjoms: saskaņā ar nolikuma 2.pielikumu
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Miera ielā 3, Salaspils
Paredzamā līguma izpildes termiņš: līdz 2005.gada 23.decembrim
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: 201.kabinetā, 2.stāvā, Baznīcas ielā 5, Rīgā līdz: 07.09.2005., laikā no plkst.9: 00 līdz plkst. 12: 00 un no plkst. 13: 00 līdz plkst. 16: 30
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 30.08.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: 201.kabinetā, 2.stāvā, Baznīcas ielā 5, Rīgā līdz: 07.09.2005. plkst. 15: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Sēžu zālē, Baznīcas ielā 5, Rīgā 07.09.2005. plkst. 15: 00
11. Citas ziņas: piedāvājuma cenas norādāmas bez PVN. Cenā tiek ietvertas piegādes, uzstādīšanas u.c. izmaksas, tajā skaitā trīs dienu apmācība vismaz 2 lietotājiem lietotāja laboratorijā, iespēju konsultēties ar analogu spektometra pieredzējušu lietotāju Latvijā. Pamatojoties uz ES struktūrfondu apguves nosacījumiem, atklātam konkursam var pieteikties Pretendenti, kuru valsts ir pievienojusies Pasaules Tirdzniecības organizācijai.

Paziņojums par atklātu konkursu
Pakalpojumi

1. Pasūtītāja nosaukums: Valsts ieņēmumu dienests, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000069281, adrese: Smilšu iela 1, Rīga, Latvija, LV-1978. Tālruņi: +371-7028886. Fakss: +371-7028704
Kontaktpersona: Iepirkuma komisijas locekle - atbildīgā sekretāre Māra Kudiņa, t.+371-7028886.E-pasts: Mara.Kudina@vid.gov.lv
2. Identifikācijas nr.: FM VID 2005/214
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

Piedāvātā kvalitāte

15

Pretendenta iespējas realizēt projektu noteiktajos termiņos

35

Sistēmas izstrādes cena

40

Pretendenta pieredze

10

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: datu apmaiņas sistēmas izstrāde starp Valsts ieņēmumu dienestu un Lauku atbalsta dienestu
CPV kods: 72262000-9
Paredzamā iepirkuma apjoms: nepieciešams izstrādāt datu apmaiņas sistēmu starp Valsts ieņēmumu dienestu un Lauku atbalsta dienestu, lai nodrošinātu nepieciešamās informācijas apmaiņu starp abām institūcijām saskaņā ar spēkā esošajiem Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem.
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: jā
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Valsts ieņēmumu dienests, Smilšu iela ¼, Rīga, LV-1978
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 30.09.2006.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Valsts ieņēmumu dienesta Stratēģiskās attīstības pārvaldē, Šķūņu ielā 19, 4.stāvā līdz: 15.09.2005., laikā no plkst.darba laikā no plkst. 8: 30 līdz plkst. 17: 00, 15.09.2005. no plkst. 8: 30 līdz plkst. 11: 00. Maksājuma veids: nav paredzēts
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 07.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Valsts ieņēmumu dienestā, Rīgā, Smilšu ielā 1, Kancelejā, 113.kabinetā līdz: 15.09.2005. plkst. 11: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Valsts ieņēmumu dienestā, Rīgā, Smilšu ielā ¼, 2.stāvā, VID sanāksmju zālē 15.09.2005. plkst. 11: 00
10. Piedāvājuma nodrošinājums (ja tāds tiek paredzēts) apmērs un veids: nav paredzēts.

Paziņojums par atklātu konkursu
Pakalpojumi

1. Pasūtītāja nosaukums: Valsts robežsardzes Galvenā pārvalde, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.: 90000086402, adrese: Rūdolfa iela 5, Rīga, Latvija, LV-2154. Tālruņi: +371-7075604, 7075664.Fakss: +371-7075727
Kontaktpersona: VRS Liepājas pārvaldes priekšnieks Dzintars Priede, tālr.3427089, 7075664.E-pasts: dzintars.priede@rs.gov.lv
2. Identifikācijas nr.: IeM VRS GP SF 2005/09
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

tehniskā projekta kvalitāte

45

cena

50

projekta realizācijas izmaksas

5

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: jūras ostas robežkontroles punkta, Imigrācijas dienesta un vadības ēku kompleksa Liepājā, Zemnieku ielā 6/8, rekonstrukcijas tehniskā projekta izstrāde
CPV kods: 74222000-1
Paredzamā iepirkuma apjoms: tehniskā projekta izstrāde
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Rūdolfa iela 5, Rīga
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 4 mēnešu laikā no līguma noslēgšanas
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Rūdolfa iela 5, Rīgā līdz: 20.09.2005., laikā no plkst.08: 00 līdz 16: 30, iepriekš samaksājot: Ls 20. Maksājuma veids: konkursa nolikumu varēs saņemt, vienu dienu iepriekš piesakoties un iesniedzot maksājuma uzdevumu ar norādi “Par konkursa nolikumu iep.Id.nr. IeM VRS GP SF 2005/09”; saņēmējs: Valsts kase, NMR90000050138, konts nr.: LV17TREL1060001211700; Saņēmēja banka: Latvijas Banka, bankas kods LACBLV2X
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 12.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Rūdolfa iela 5, Rīga, 108.kab., LV-1012, līdz: 20.09.2005. plkst. 11: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Rūdolfa iela 5, Rīga, 135.kab. 20.09.2005. plkst. 11: 00
10. Piedāvājuma nodrošinājums (ja tāds tiek paredzēts) apmērs un veids: piedāvājuma nodrošinājums EUR 2300.00 bankas galvojuma veidā. Līguma nodrošinājums 20% apmērā no līgumcenas bez PVN 18%
11. Citas ziņas: rekonstruējamā objekta apskate notiks 2005.gada 23.augustā Liepājā, Zemnieku ielā 6/8. Ieinteresētajām personām par savu piedalīšanos vietas apskatē vismaz divas darba dienas iepriekš, nosūtot rakstisku pieteikumu pa pastu Rūdolfa iela 5, Rīga, LV-1012 vai pa faksu (371)7075727. Individuālā kārtā vietas apskate konkursa norises laikā nav atļauta.

Paziņojums par atklātu konkursu
Pakalpojumi

1. Pasūtītāja nosaukums: Aizsardzības īpašumu valsts aģentūra (konkursa organizētājs), nodokļu maksātāja reģistrācijas nr. 90001480133, adrese: AĪVA, Grostonas ielā 2, Rīgā, Latvija, LV-1013. Tālruņi: +371-7017737, 9123083.Fakss: +371-7017798
Kontaktpersona: AĪVA Ekipējuma personāla nodrošinājuma iepirkumu nodaļas vadītāja Diāna Sauka.E-pasts: diana.sauka@aiva.gov.lv
2. Identifikācijas nr.: AĪVA2005/103
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

Piedāvājuma cena

50

Pakalpojuma izpildes termiņš

30

Pieredze

20

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: zinātniski pētnieciskais projekts “Poligonu teritorijās esošo ūdeņu piesārņojuma izpēte un to aizsardzības plānojuma izstrāde”
CPV kods: 73100000-3
Paredzamā iepirkuma apjoms: zinātniski pētnieciskais projekts “Poligonu teritorijās esošo ūdeņu piesārņojuma izpēte un to aizsardzības plānojuma izstrāde” līdz 2006.gada 1.novembrim
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Latvijas Republikas teritorija
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 2006.gada 1.novembris
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: AĪVA, Grostonas ielā 2, 3.stāvā, kancelejā, Rīga, Latvija, LV-1013, līdz: 24.08.2005., laikā no plkst.9: 00 līdz plkst. 17: 00, iepriekš piesakoties pa telefonu 7017738. Saņemot nolikumu, jānorāda biroja adrese, telefona numurs, faksa numurs, e-pasts, līdz 24.08.2005. plkst. 10: 00
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 16.08.2005
9. Piedāvājums jāiesniedz: AĪVA, Grostonas ielā 2, 3.stāvā, kancelejā, Rīgā, Latvija, LV-1013, līdz: 24.08.2005. plkst. 10: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: AĪVA, Grostonas ielā 2, 3.stāva zālē, Rīga, Latvija, LV-1013, 24.08.2005. plkst. 10: 00
11. Citas ziņas: Izdarīti grozījumi nolikuma punktos 2.2. un 2.7.

Paziņojums par atklātu konkursu
Pakalpojumi

1. Pasūtītāja nosaukums: Profesionālās karjeras izvēles valsts aģentūra, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90001789597, adrese: Jēzusbaznīcas iela 11, Rīga, Latvija, LV-1050. Tālruņi: +371-7224534. Fakss: +371-7210323
Kontaktpersona: sekretāre Elīna Lange, t.7224534.E-pasts: centrs@karjerascentrs.lv
2. Identifikācijas nr.: PKIVA 05/40
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

Pakalpojuma sniegšanā iesaistītā personāla pieredze

15

Pakalpojuma sniegšanā iesaistītā personāla kvalifikācija

15

Pretendenta iepriekšējo līdzīgo/līdzvērtīgo veikto darbu kvalitāte

10

Pretendenta piedāvātās pakalpojuma realizēšanas metodoloģijas kvalitāte un atbilstība darba uzdevuma prasībām

20

Cena (bez PVN)

40

Maksimālais iespējamais kopējais punktu skaits

100

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: “Profesionālās orientācijas un konsultēšanas metodisko materiālu izstrāde”
CPV kods: 80400000-8
Paredzamā iepirkuma apjoms: “Profesionālās orientācijas un konsultēšanas metodisko materiālu izstrāde”
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: tehnisko jautājumu risināšana izpildītāja nodrošinātās telpās Latvijas teritorijā, organizatorisko jautājumu risināšana Rīgā, Jēzusbaznīcas ielā 11.
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 01.02.2007.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Rīgā, Jēzusbaznīcas ielā 11, 313.telpa līdz: 29.08.2005., laikā no plkst.9: 00 līdz plkst. 17: 00
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 19.08.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Rīgā, Jēzusbaznīcas ielā 11, 313.telpa līdz: 29.08.2005. plkst. 13: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Rīgā, Jēzusbaznīcas ielā 11, 507.telpa 29.08.2005. plkst. 13: 00
11. Citas ziņas: Izdarīt grozījumu konkursa nolikuma 1.pielikuma “Darba uzdevums” 7. punkta 7. posmā.

Paziņojums par atklātu konkursu
Piegāde

1. Pasūtītāja nosaukums: Daugavpils Universitāte, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000065985, adrese: Vienības ielā 13, Daugavpils, Latvija, LV-5400. Tālruņi: +371-5422180, 5425652. Fakss: +371-5422890
Kontaktpersona: finanšu analītiķis Vadims Oļehnovičs, t.5425652, 5422180.E-pasts: vo@dau.lv
2. Identifikācijas nr.: DU 2005/16
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: piedāvājums ar viszemāko cenu
4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: datortehnikas piegāde

CPV kods: 30200000-1
Paredzamā iepirkuma apjoms: darbstacija - 35 gab.; grafiska darbstacija ar monitoru - 1 gab.; piezīmjdators - 14 gab.; displejs - 36 gab.; skaneris - 8 gab.; datoru komplektējošās daļas - 5 gab.; programmatūra - 90 gab.; nepārtrauktās barošanas bloks - 2 gab.
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Vienības ielā 13, Daugavpilī, centrālās noliktavas telpas
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 10.11.2005.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Vienības ielā 13, Lietvedības daļā, 226. kab., Daugavpilī, līdz: 20.09.2005., laikā no plkst.9: 00 līdz plkst. 16: 00 (pusdienas 12: 00-13: 00), iepriekš samaksājot: Ls 20,00. Maksājuma veids: Valsts kase, kods TRELL LV21 konts nr.LV22TREL21502100301000, mērķis: “Par konkursa nolikumu nr. DU 2005/16”
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 12.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Vienības ielā 13, Lietvedības daļā, 226 kab., Daugavpilī, līdz: 20.09.2005. plkst. 13: 15
Piedāvājumu atvēršana notiks: Vienības ielā 13, Senāta sēžu zāle - kab.221, Daugavpils, 20.09.2005. plkst. 13: 15
10. Piedāvājuma nodrošinājums (ja tāds tiek paredzēts) apmērs un veids: bankas garantija Ls 3000.

Paziņojums par atklātu konkursu
Piegāde

1. Pasūtītāja nosaukums: Daugavpils Universitāte, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000065985, adrese: Vienības ielā 13, Daugavpils, Latvija, LV-5400. Tālruņi: +371-5422180, 5425652. Fakss: +371-5422890
Kontaktpersona: finanšu analītiķis Vadims Oļehnovičs, t.5425652, 5422180.E-pasts: vo@dau.lv
2. Identifikācijas nr.: DU 2005/17
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: piedāvājums ar viszemāko cenu
4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: stereomikroskopu sistēmas ar attēla apstrādes aprīkojumu iegāde

CPV kods: 33261000-7, 30200000-1
Paredzamā iepirkuma apjoms: stereomikroskops - 3 gab.; darbstacija - 2 gab.; displejs - 2 gab.; lāzera krāsu printeris - 1 gab.
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Vienības ielā 13, Daugavpils, 228.kab
Paredzamā līguma izpildes termiņš: sešu nedēļu laikā no līguma par piegādi parakstīšanas brīža
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Vienības ielā 13, Lietvedības daļā - kab.226, Daugavpils, līdz: 09.09.2005., laikā no plkst.9: 00 līdz plkst. 16: 00 (pusdienas 12: 00-13: 00)
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 01.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Vienības ielā 13, Lietvedības daļā - kab.226, Daugavpils, līdz: 09.09.2005. plkst. 16: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Vienības ielā 13, Senāta sēžu zāle - kab.221, Daugavpils, 09.09.2005. plkst. 16: 00
11. Citas ziņas: 1) pamatojoties uz ES struktūrfondu apguves nosacījumiem, atklātam konkursam var pieteikties Pretendenti, kuru valsts ir pievienojusies Pasaules Tirdzniecības organizācijai; 2) piedāvājuma cenā tiek iekļautas piegādes, uzstādīšanas izmaksas, visi nodokļi un nodevas ar ko var tikt aplikta prece, u.c. izmaksas, tajā skaitā personāla apmācība 3 dienas pie Pasūtītāja.

Paziņojums par atklātu konkursu
Piegāde

1. Pasūtītāja nosaukums: Daugavpils Universitāte, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000065985, adrese: Vienības ielā 13, Daugavpils, Latvija, LV-5400. Tālruņi: +371-5422180, 5425652. Fakss: +371-5422890
Kontaktpersona: finanšu analītiķis Vadims Oļehnovičs, 5425652, 5422180.E-pasts: vo@dau.lv
2. Identifikācijas nr.: DU 2005/18
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: piedāvājums ar viszemāko cenu
4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: reālā laika polimerāzas ķēdes reakcijas (PCR) sistēmas iegāde

CPV kods: 33253450-7
Paredzamā iepirkuma apjoms: reālā laika polimerāzas ķēdes reakcija (PRC) sistēma
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Vienības ielā 13, Daugavpils, 206.kab.
Paredzamā līguma izpildes termiņš: sešu nedēļu laikā no līguma par piegādi parakstīšanas brīža
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Vienības ielā 13, Lietvedības daļā - kab.226, Daugavpils, līdz: 09.09.2005., laikā no plkst.9: 00 līdz plkst. 16: 00 (pusdienas 12: 00-13: 00)
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 01.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Vienības ielā 13, Lietvedības daļā - kab.226, Daugavpils, līdz: 09.09.2005. plkst. 16: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Vienības ielā 13, Senāta sēžu zāle - kab.221, Daugavpils, 09.09.2005. plkst. 16: 00
11. Citas ziņas: 1) pamatojoties uz ES struktūrfondu apguves nosacījumiem, atklātam konkursam var pieteikties Pretendenti, kuru valsts ir pievienojusies Pasaules Tirdzniecības organizācijai; 2) piedāvājuma cenā tiek iekļautas piegādes, uzstādīšanas izmaksas, visi nodokļi un nodevas ar ko var tikt aplikta prece, u.c. izmaksas, tajā skaitā personāla apmācība trīs dienas pie Pasūtītāja.

Paziņojums par atklātu konkursu
Piegāde

1. Pasūtītāja nosaukums: Aizsardzības īpašumu valsts aģentūra (iepirkuma procedūras rīkotājs), nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90001480133, adrese: Grostonas iela 2, Rīga, Latvija, LV-1013. Tālruņi: +371-7017755. Fakss: +371-7017798
Kontaktpersona: Rolands Strazdiņš, Tehnisko, informācijas tehnoloģiju un sakaru iepirkumu daļas vadītājs.E-pasts: rolands.strazdins@aiva.gov.lv
2. Identifikācijas nr.: AĪVA2005/153
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: piedāvājums ar viszemāko cenu
4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: automašīnu ZIL-131 un GAZ-66 dīzeļdzinēju piegāde un nomaiņa

CPV kods: 34300000-0
Paredzamā iepirkuma apjoms: 9 (deviņu) automašīnu ZIL-131 un GAZ-66 dīzeļdzinēju piegāde un nomaiņa, no kuriem: - automašīnu ZIL-131 dīzeļdzinēju piegāde un nomaiņa – 5 gab.;- automašīnu GAZ-66 dīzeļdzinēju piegāde un nomaiņa – 4 gab.
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Vagonu ielā 38, Rīgā, LV-1009
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 120 kalendārās dienas no līguma spēkā stāšanās dienas
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Grostonas ielā 2, Rīga, Latvija, LV-1013, līdz: 15.09.2005., laikā no plkst.9: 00. līdz plkst. 12: 00 un no plkst.13.00 līdz plkst.17.00, iepriekš piesakoties pa tālruni 7017755, iepriekš samaksājot: Ls 50,00. Maksājuma veids: bankas pārskaitījums: Maksājuma mērķis: samaksa par Aizsardzības īpašumu valsts aģentūras atklātā konkursa nolikumu, identifikācijas nr. AĪVA 2005/153, Rekvizīti: Valsts kase,Reģistrācijas nr.90000050138, konta nr. LV17TREL1060001211700, Latvijas Banka, kods LACBLV2X
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 07.09.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Grostonas ielā 2, Rīga, Latvija, LV-1013, līdz: 15.09.2005. plkst. 11: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Grostonas ielā 2, Rīga, Latvija, LV-1013, 15.09.2005. plkst. 11: 00.

Paziņojums par atklātu konkursu
Būvdarbi

1. Pasūtītāja nosaukums: Valkas pilsētas dome, nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.90000058820, adrese: Semināra iela 29, Valka, Latvija, LV-4700. Tālruņi: +371-4722000. Fakss: +371-4707617
Kontaktpersona: Valkas pilsētas domes izpilddirektors Modris Miķeļsons, tālr.4722000.E-pasts: Modris.Mikelsons@valka.lv
2. Identifikācijas nr.: Valkas pilsētas dome 2005/K-7
3. Iepirkuma metode: ATKLĀTS KONKURSS
Piedāvājuma izvēles kritērijs: saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums

Kritērijs

Īpatsvars vērtēšanā (punktu skaits)

Pieredze

40

Cena

60

4. Paredzamā iepirkuma priekšmets: Semināra ielas seguma un ietvju rekonstrukcija
CPV kods: 45233228-3; 45233222-1
Paredzamā iepirkuma apjoms: Semināra ielas seguma un ietvju rekonstrukcija atbilstoši Tehniskai specifikācijai
Pretendents var iesniegt piedāvājumus: tikai par visu apjomu
Pretendents var iesniegt vairākus piedāvājuma variantus: nē
5. Paredzamā līguma izpildes vieta: Valkas pilsēta, Semināra iela
Paredzamā līguma izpildes termiņš: 01.06.2006.
6. Informatīvais paziņojums publicēts: nav
7. Konkursa nolikumu var saņemt: Semināra iela 29, Valka, Valkas pilsētas dome, līdz: 05.09.2005., laikā no plkst.08: 00 līdz 16: 00, iepriekš samaksājot: Ls 50. Maksājuma veids: ar pārskatījumu AS SEB Unibanka Smiltenes filiāle Valkas NG kods UNLALV2X, konts LV98UNLA00170130420
8. Pieprasījums par papildu informāciju iesniedzams līdz: 26.08.2005.
9. Piedāvājums jāiesniedz: Semināra iela 29, Valka, Valkas pilsētas dome, līdz: 05.09.2005. plkst. 10: 00
Piedāvājumu atvēršana notiks: Semināra iela 29, Valka, Valkas pilsētas dome, 05.09.2005. plkst. 10: 00.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!