• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 2. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.2000., Nr. 348/349 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11443

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stenogramma

Vēl šajā numurā

05.10.2000., Nr. 348/349

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 2. oktobra sēdē

1. Sēdē izskatīja 23 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta I.Kalniņa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam I.Kalniņam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 5. oktobrī un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

3. Izskatīja deputāta A.Panteļējeva iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Panteļējevam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 5. oktobrī un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

4. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 2000. gada 5. oktobra sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2. oktobra līdz 8. oktobrim.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka Saeimā izveidota Latvijas un Austrijas parlamentu sadarbības grupa, kurā darboties izteikuši vēlmi 14 deputāti.

7. Pieņēma zināšanai Saeimas Revīzijas komisijas atzinumu par Saeimas komisiju un apakškomisiju darbu un sēžu apmeklētību, kā arī sēdēm izlietoto līdzekļu apjomu.

8. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai izskatīšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja A.Seiksta iesniegumu par papildu līdzekļu iedalīšanu darba grupas speciālistu apmaksai.

9. Izskatīja Tautas partijas frakcijas priekšsēdētāja vietnieka J.Lagzdiņa iesniegumu sakarā ar deputāta M.Mitrofanova organizēto preses konferenci Saeimas telpās. Pieņēma lēmumu "Par Saeimas deputāta Miroslava Mitrofanova rīkotās preses konferences izvērtēšanu".

10. Apstiprināja izdevumu tāmi Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes parlamenta apakšpalātas spīkeres Betijas Būtroidas vizītei Latvijā no 2000. gada 3. oktobra līdz 5. oktobrim.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedram R.Pīkam un Saeimas autobāzes šoferim V.Sviļonokam laikā no 2000. gada 8. oktobra līdz 10. oktobrim uz Polijas Republiku;

2) deputātam V.Birkavam laikā no 2000. gada 5. oktobra līdz 7. oktobrim uz konferenci Sanktpēterburgā (Krievija);

3) Ārlietu komisijas konsultantei S.Gulbei laikā no 2000. gada 9. oktobra līdz 22. decembrim stažēties Briselē (Beļģija).

12. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Eiropas lietu komisijas loceklei I.Birzniecei un Ārlietu komisijas vecākajai konsultantei A.Ābolai laikā no 2000. gada 12. oktobra līdz 15. oktobrim uz konferenci Minskā (Baltkrievija).

13. Prezidijs nolēma neapstiprināt komandējumu Ārlietu komisijas loceklim I.Solovjovam un Eiropas lietu komisijas loceklim J.Sinkam laikā no 2000. gada 12. oktobra līdz 15. oktobrim uz konferenci Kijevā (Ukraina).

14. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) deputāta G.Bojāra pārskatu par komandējumu uz Eiropas Savienības un Latvijas apvienotās parlamentārās komitejas biroja sanāksmi Strasbūrā šā gada 5. un 6. septembrī;

2) Tehnikas nodaļas vecākā speciālista A.Nebēdnieka pārskatu par komandējumu uz Ķelni laikā no 21. septembra līdz 24. septembrim;

3) Informācijas nodaļas vecākās programmētājas L.Upenieces pārskatu par komandējumu uz Parīzi šā gada 21.–23. septembrī.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!