• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Stimulē audžuģimeņu kustību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.2005., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114229

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 11.augustā

Vēl šajā numurā

11.08.2005., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Stimulē audžuģimeņu kustību

Piektdien Kaunatas pagastā pie Rāznas ezera sāksies Latgales, Vidzemes un Zemgales audžuģimeņu metodiskais seminārs, kurā piedalīsies vairāk nekā 100 cilvēku.
Latvijā ir 54 audžuģimenes, kurās dzīvo 88 bērni. Audžuģimenes sniedz alternatīvu ģimenes veida aprūpi tiem bērniem, kuri dažādu iemeslu dēļ spiesti kādu laiku dzīvot ārpus savas bioloģiskās ģimenes. Kā atgādina Bērnu un ģimenes lietu ministrijas Sabiedrisko attiecību departamenta direktors Taivo Trams, pirms audžuģimeņu kustības uzplaukuma pēdējā gada laikā šādi bērni lielākoties nonākuši bērnunamos, taču tagad arvien lielākai daļai ir iespēja uz laiku nonākt citā ģimenē.
Semināra laikā audžuģimenes strādās dažādās radošajās darbnīcās, iepazīsies ar jaunumiem valsts audžuģimeņu veidošanas un atbalsta politikā, kā arī pārrunās ar ministrijas dalībniekiem savas problēmas un sasāpējušos jautājumus.
Semināru rīko Bērnu un ģimenes lietu ministrija sadarbībā ar sabiedrisko organizāciju “Bakners”. Tajā piedalīsies tikai tās audžuģimenes, kurās ievietoti bērni no ģimenēm krīzes situācijā, kā arī šo audžuģimeņu bioloģiskie bērni.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!