• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Krievijas Valsts humanitārās universitātes studentu vasaras mācību nometni Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.2005., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114223

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmumu forumu ASV

Vēl šajā numurā

11.08.2005., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Krievijas Valsts humanitārās universitātes studentu vasaras mācību nometni Rīgā

No 9. līdz 22. augustam Rīgā vasaras mācību nometnē uzturas Krievijas Valsts humanitārās universitātes (KVHU) Reliģisko studiju centra studenti.
KVHU, kas regulāri rīko studentiem vasaras nometnes Krievijas reģionos, Rīgu izvēlējusies, lai studenti tuvāk iepazītos ar Latvijas pozitīvo pieredzi, kad vienkopus mierīgi sadzīvo dažādu tautību cilvēki un reliģiskās konfesijas.
Studentu delegācija tiksies ar Latvijas Universitātes (LU) Teoloģijas fakultātes dekānu profesoru Juri Cālīti, Tieslietu ministrijas Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieci Olgu Zeili, Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta vadītāju Kristīni Vāgneri, kā arī ar Latvijā dzīvojošajiem dažādu konfesiju pārstāvjiem. Vasaras mācību vizīti organizē Latvijas vēstniecība Maskavā un Krievijas Aleksandra Meņa starptautiskā labdarības fonda Rīgas pārstāvniecība. KVHU šobrīd ir viena no prestižākajām Krievijas universitātēm, kura vēlas nodibināt kontaktus ar LU.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!