• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 4. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2005., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113840

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vērtē topošā valsts portāla dizainu

Vēl šajā numurā

04.08.2005., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 4. augustā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis sveic sportistus par izciliem sasniegumiem sportā.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar Latvijas Studentu apvienības pārstāvjiem, lai pārrunātu Augstskolu likuma grozījumus un nākamā gada valsts budžeta projektu.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un Finanšu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva pēc Vācijas finanšu ministra Hansa Aihela ielūguma dodas komandējumā uz Berlīni, kur paredzēta neformāla tikšanās ar Vācijas finanšu ministru un Finanšu ministrijas pārstāvjiem.

Polijas Republikas vēstnieks Latvijā Tadeušs Fišbahs rīko atvadu pieņemšanu.

Valsts policijā (VP) notiek apaļā galda diskusija par 2005.gada pirmā pusgada paveikto un Valsts policijas šābrīža aktuālākajām problēmām, kā arī tiek prezentēts buklets “Kā rīkoties, ja Jums ir sūdzības par policijas darbinieka rīcību?”.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Kukute vada kandidātu izvērtēšanas komisiju eksperta amatam reģionālās politikas jomā Reģionālās politikas ģenerāldirektorātā.

Daugavpilī Labklājības ministrija (LM) sadarbībā ar Invalīdu un viņu draugu apvienību “Apeirons” organizē semināru ciklu “Neatkarīgas dzīves iespējas invalīdiem Latvijā”, lai sabiedrībā veicinātu lielāku izpratni par invalīdu integrācijas jautājumiem. Seminārā piedalās 8.Saeimas deputāte Žanete Vasauraudze, Eiropas Komisijas projekta vadītāja Daina Podziņa, LM speciālisti, Invalīdu un viņu draugu apvienības “Apeirons” prezidents Ivars Balodis.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!