• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra tikšanos ar Krievijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2005., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113834

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par bezvīzu režīma pagarināšanu ceļošanai uz Ukrainu

Vēl šajā numurā

04.08.2005., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra tikšanos ar Krievijas vēstnieku

Vakar, 3.augustā, ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar Krievijas Federācijas vēstnieku Latvijā Viktoru Kaļužniju.
Tikšanās laikā ministrs uzsvēra ieinteresētību Latvijas un Krievijas starpvalstu līgumtiesisko attiecību paplašināšanā, bez kavēšanās sagatavojot un parakstot abām valstīm nepieciešamos līgumus. Šajā saistībā A.Pabriks aicināja parakstīt 2000.gadā saskaņoto līgumprojektu par izvairīšanos no dubultās aplikšanas ar nodokļiem, kā arī aktīvi strādāt pie ekonomiskās sadarbības līguma un līguma par Latvijas un Krievijas starpvaldību komisiju sagatavošanas, kuru projektus Latvija iesniegusi Krievijai izskatīšanai. V.Kaļužnijs atzīmēja, ka Krievija pozitīvi vērtē Latvijas vēlmi sagatavot līgumus par ekonomisko sadarbību un starpvaldību komisiju. Vēstnieks norādīja, ka Krievijas puse izvērtēs minētos projektus un sniegs atbildi.
Ārlietu ministrs un Krievijas vēstnieks apsprieda arī Latvijas un Krievijas robežlīguma jautājumu. A.Pabriks norādīja uz Latvijas gatavību parakstīt robežlīgumu un aicināja Krieviju meklēt konstruktīvus risinājumus šajā jomā. Kā vienu no iespējām ministrs piedāvāja Krievijas pusei pievienot savu skaidrojošu deklarāciju robežlīgumam. A.Pabriks un V.Kaļužnijs apsprieda arī citus aktuālus Latvijas un Krievijas attiecību jautājumus.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!