• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicinot nodrošināt organizētu un plānveidīgu ministriju un sekretariātu darbu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.08.2005., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113653

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs, sveicot pasaules sadraudzības skrējiena The World Harmony Run dalībniekus 2005.gada 29.jūlijā

Vēl šajā numurā

02.08.2005., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicinot nodrošināt organizētu un plānveidīgu ministriju un sekretariātu darbu

Ministru prezidents Aigars Kalvītis pirmdien, 1.augustā, parakstījis rezolūciju visiem ministriem, kurā teikts: “Ņemot vērā neapmierinošo situāciju, kad lielākā daļa no Ministru kabinetā pieņemtajiem tiesību aktiem tiek iesniegti pieņemšanai steidzamības kārtā un apejot noteikto saskaņošanas kārtību, kas neveicina kvalitatīvu un izsvērtu valdības lēmumu pieņemšanu un pienācīgu nevalstiskā sektora iesaistīšanu lēmuma pieņemšanas procesā, lūdzu nodrošināt organizētu un plānveidīgu savas vadītās ministrijas (sekretariāta) darbu. Tas nozīmē – lai likumos un citos tiesību aktos dotie uzdevumi tiktu izpildīti savlaicīgi un ievērojot noteikto saskaņošanas kārtību, bet ne iesniedzot projektu uz valdības sēdi kā steidzamu dienu pirms likumā vai citā tiesību aktā noteiktā termiņa beigām.
Lūdzu ievērot, ka projekti virzāmi izskatīšanai Ministru kabinetā steidzamības kārtā tikai izņēmuma (ārkārtas situācija u.tml.) gadījumos.
Dotā uzdevuma neizpildes gadījumā saskaņā ar Koalīcijas līgumu paturu sev tiesības attiecīgajam ministram izteikt publisku aizrādījumu par neapmierinošo darbu no profesionālā viedokļa (Koalīcijas līguma 4.punkta 2.apakšpunkts).”

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!