• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra organizēto pieņemšanu starptautiskās sabiedrības vadības vasaras skolas pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2005., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113534

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2005.gada 28.jūlija sanāksmē

Vēl šajā numurā

29.07.2005., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra organizēto pieņemšanu starptautiskās sabiedrības vadības vasaras skolas pārstāvjiem

Šā gada 27.jūlijā ārlietu ministrs Artis Pabriks viesnīcā “Bergs” Rīgā rīkoja pieņemšanu starptautiskās sabiedrības vadības vasaras skolas dalībniekiem.
Ministrs, uzrunādams klātesošos, uzsvēra vasaras skolas piedāvātā mācību kursa nozīmi, gan vairojot Latvijas un citu valstu valsts pārvaldes darbinieku zināšanas, gan arī veicinot kontaktus starp valsts pārvaldē strādājošajiem dažādās valstīs. Artis Pabriks pauda gandarījumu, ka 1. starptautiskā sabiedrības vadības vasaras skola notiek tieši Latvijā.
Akcentējot Latvijas ārpolitikas aktualitātes, Artis Pabriks atzīmēja, ka Latvijai jāizmanto visi iespējamie Eiropas Savienības instrumenti, tai skaitā tie, kas pieejami finanšu jomā, lai veicinātu labklājību, kā arī ekonomikas un valsts attīstību kopumā. Svarīgi, lai Latvijas uzkrātā pieredze, īstenojot integrāciju Eiropas Savienībā un veicot visaptverošas valsts un ekonomiskās sistēmas reformas, tiktu nodota mūsu kaimiņvalstīm, kas pašreiz iet šo reformu ceļu.
Starptautisko sabiedrības vadības vasaras skolu organizē Valsts kanceleja, Valsts administrācijas skola, Vidzemes augstskola, Rīgas Ekonomikas augstskola ar Amerikas Savienoto Valstu vēstniecības, Lielbritānijas padomes, Apvienoto Nāciju Organizācijas Attīstības programmas un Ārlietu ministrijas atbalstu.
Skolā, kas no 25. līdz 29.jūlijam organizēta Siguldā, piedalās valsts pārvaldes darbinieki no Latvijas un ārvalstīm. 2005.gada vasaras skolas tēma ir budžeta stratēģiskā vadība. Vasaras skolas mērķis ir veidot sabiedrības vadības domu reģionā un veicināt sadarbību starp valsts pārvaldes darba praktiķiem.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!