• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2005., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113463

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

29.07.2005., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Paziņojums par parādu nokārtošanu

Nordea Bank Finland Plc. uzaicina DAINI SVIKŠU, pers. kods 0208XX-XXXXX, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas ierasties Nordea Bank Finland Plc Rīgā, Kaļķu ielā 15, un nokārtot savas saistības, kas izriet no aizdevuma (kredīta) līguma nr. 2004/203/HK. Ja šajā sludinājuma noteiktajā termiņā Dainis Svikša nebūs nokārtojis savas saistības, Nordea Bank Finland Plc. iesniegs tiesā prasības pieteikumu par saistību bezstrīdus piespiedu izpildi, lai uzsāktu ieķīlātā nekustamā īpašuma - dzīvokļa Rīgā, Daugavgrīvas ielā 70, korp. 2, dz. 40, pārdošanu. Jautājumu gadījumā lūdzam kontaktēties ar Nordea Bank Finland Plc. pa tālr. 7096233.

Brīdinājums

Centra rajona izpilddirekcija brīdina Ērgļu ielas sarkano līniju robežās novietoto metāla garāžu lietotājus, ka līdz 2005.gada 20.septembrim jādemontē nelikumīgi uzstādītās garāžas un jāsakārto teritorija. Pretējā gadījumā saskaņā ar Civillikuma 1032.pantu garāžas tiks uzskatītas par pamestām un tiks novāktas, līdz ar to izpilddirekcija nekādas pretenzijas nepieņems.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!