• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 28.jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.07.2005., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113388

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vasaras lamatas pārtikai

Vēl šajā numurā

28.07.2005., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 28.jūlijā

Notiek Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja Sabiedriskās konsultatīvās padomes sēde, kurā piedalās tieslietu ministre Solvita Āboltiņa.

Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) konferenču zāles hallē tiek pasniegtas VAS “Latvijas gaisa satiksme” un Latvijas Izglītības fonda mērķprogrammas “Izglītībai, zinātnei un kultūrai” 2005.gada balvas par izcilu veikumu kosmisko informācijas tehnoloģiju jomā un LZA goda doktora inženierzinātnēs Kārļa Irbīša stipendijas.

Alūksnē Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) priekšnieks Vilnis Jēkabsons atklāj PMLP Alūksnes rajona nodaļas klientu apkalpošanas zāli ar ieviestu mūsdienīgu klientu apkalpošanas sistēmu.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas telpās notiek apvienotā PHARE reģionālās attīstības programmu uzraudzības komitejas sanāksme.

Izglītības un zinātnes ministrijā notiek diskusija par centralizēto eksāmenu norisi un iespējamajām pārmaiņām obligāto eksāmenu sarakstā. Tajā piedalās ministrijas pārstāvji, augstskolu rektori un rajonu izglītības pārvalžu darbinieki.

Priekuļos, viesnīcā “Tigra” projekta “Baltijas valstu sabiedrības stiprināšana un sadarbība bērnu tiesību aizsardzībā” pasākumā tiekas vecāki un izglītības pārvalžu speciālisti no Valkas, Valmieras, Gulbenes, Alūksnes, Ogres, Madonas, Rīgas, Jelgavas un Cēsīm.

Auce, pilsēta Dobeles rajonā, desmito reizi svin tradicionālos pilsētas svētkus, kuros paredzēts arī atklāt piemiņas zīmi mūžībā aizgājušajam Latvijas Lauksaimniecības universitātes mācību un pētījumu saimniecības “Vecauce” direktoram Ludvigam Teterim.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!