• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Maksātnespējas administrācijai jauna direktore. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.07.2005., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113328

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Peldēties aizliegts vienā ezerā

Vēl šajā numurā

27.07.2005., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Maksātnespējas administrācijai jauna direktore

Valdība vakar, 26.jūlijā, Maksātnespējas administrācijas (MNA) direktores amatā apstiprināja līdzšinējo MNA direktora vietnieci juridiskajos jautājumos Agnesi Kvesku.

Tieslietu ministrija (TM) 26.maijā bija izsludinājusi konkursu uz vakanto MNA direktora amatu. Pretendentam tika izvirzītas prasības – otrā līmeņa augstākā izglītība tiesību zinātnē, vadības zinātnē vai ekonomikā, pieredze vadošā amatā, izpratne par maksātnespēju, labas angļu vai franču valodas zināšanas, kā arī prasme kontaktēties ar cilvēkiem, labas komunikācijas spējas un labas iemaņas darbā ar datoru. Jau ziņots, ka konkursā bija pieteikušies divi kandidāti.
Tos izvērtēja TM izveidotā komisija, kas nolēma apstiprināšanai administrācijas direktora amatā virzīt A.Kvesku.
Par direktora vietnieci A.Kveska strādā no 2002.gada oktobra, vada arī lekcijas Valsts administrācijas skolā. Iepriekš strādājusi Iekšlietu ministrijā par valsts sekretāra juridisko konsultanti, Valsts kancelejā bijusi direktora vietniece tiesību aktu lietās, Juridiskā departamenta direktore, Ministru kabineta padomniece.
2004.gadā absolvējusi Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāti, iegūstot sociālo zinātņu maģistra grādu sabiedrības vadībā. 1994. gadā Latvijas Universitātē ieguvusi tiesību bakalaura grādu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!