• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iedibina gada balvu inovācijās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.07.2005., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113327

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijā iecienīts ceļot ar auto

Vēl šajā numurā

27.07.2005., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iedibina gada balvu inovācijās

Izsludināta pieteikšanās Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) gada balvai inovācijās par veiksmīgu uzņēmēju un zinātnieku sadarbību.

RIGA.JPG (13742 bytes)
Latvijas iedzīvotājiem iecienītākais ceļojumu galamērķis ir Rīga
Foto: Arnis Blumbergs

Balva iedibināta, lai godinātu izcilu Latvijas uzņēmēju panākumus un ieguldījumu Latvijas tautsaimniecības attīstībā. Kā informē LDDK ģenerāldirektore un projekta iniciatore Elīna Egle, šogad tā tiks piešķirta uzņēmumam un zinātniekam, kas 2004./2005.gadā visveiksmīgāk pratis īstenot inovatīvus risinājumus savā darbā.
Konfederācija uzskata, ka ir būtiski atbalstīt un sekmēt inovāciju politikas attīstību Latvijā. Investīcijas inovācijās gan no valsts, gan no uzņēmēju puses ir zemas, tas galvenokārt tāpēc, ka trūkst informācijas par atklājumiem zinātnē un mehānismiem, kā tos ieviest uzņēmējdarbībā un radīt produktus ar augstu pievienoto vērtību – zīmolus, ar kuriem Latvijas iedzīvotāji varētu lepoties.
Šāda balva nepieciešama, lai stimulētu izaugsmi un inovāciju politikas attīstību Latvijā, kā arī informētu sabiedrību par veiksmīgiem sadarbības paraugiem starp zinātniekiem un uzņēmējiem.
Priekšlikumus žūrijai par balvas kandidātiem drīkst iesniegt ikviens, kas vēlas godināt kāda uzņēmuma un zinātnieka sadarbību inovāciju jomā. Pieteikšanās termiņš ir 25.augusts.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!