• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aci pret aci ar četrkājainiem policistiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2005., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112915

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pieaudzis atbalsts dalībai NATO

Vēl šajā numurā

20.07.2005., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aci pret aci ar četrkājainiem policistiem

Vakar Rīgā policija vairāku bērnu vasaras nometņu dalībniekus bija aicinājusi dienu pavadīt, gūstot zināšanas par drošību.

ZIRGI.JPG (19375 bytes)
Foto: Reinis Traidās, A.F.I.

Priekšpusdienā bērniem rādīja atraktīvas videofilmas par ceļu satiksmes noteikumiem un stāstīja, kā sevi pasargāt dažādās dzīves situācijās.
Vēlāk jaunā paaudze tikās tuvplānā ar Ceļu policijas auto un moto ekipāžām. Iespēja sēsties policijas motociklā izraisījusi lielu interesi. Ar paraugdemonstrējumiem uzstājās arī kinoloģijas un hipoloģijas struktūrvienību pārstāvji ar saviem četrkājainajiem palīgiem. Bērni aci pret aci varēja vērot, kā policisti sastrādājušies ar suņiem un zirgiem (attēlā) un kā tie palīdz gādāt par iedzīvotāju drošību. Demonstrējot dažādu dienestu darbu, policija bērniem aizraujošā veidā vēlējās padziļināt zināšanas par ceļu satiksmes noteikumiem un to, kā aizsargāt sevi no cilvēkiem ar noziedzīgiem nodomiem. Turklāt tā ir laba iespēja iepazīt pašu likumsargu darbu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!