• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra tikšanos ar ANO ģenerālsekretāra vietnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2005., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112902

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par izmaiņām Latvijas pilsoņu ieceļošanas noteikumos Maķedonijā

Vēl šajā numurā

20.07.2005., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra tikšanos ar ANO ģenerālsekretāra vietnieku

Vakar, 19.jūlijā, ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) Attīstības programmas (UNDP) Eiropas un Neatkarīgo Valstu Savienības biroja Bratislavā direktoru un ANO ģenerālsekretāra vietnieku Kalmanu Mižē. Tikšanās laikā K.Mižē pateicās par veiksmīgo UNDP un Latvijas valdības sadarbību vairāk nekā desmit gadu garumā un UNDP biroja plānoto slēgšanu šā gada beigās raksturoja kā kopīgu uzvaru, īstenojot uzstādītos mērķus šajā valstī.
K.Mižē informēja par UNDP aktivitātēm citās Centrāleiropas valstīs, kur galvenokārt risināti sabiedrības integrācijas jautājumi un sniegts būtisks atbalsts attīstības sadarbības projektos.
Runājot par Latvijas iesaistīšanos starptautiskos projektos, sniedzot palīdzību citām valstīm, K.Mižē uzsvēra mūsu valsts unikālo un nenovērtējamo pieredzi valsts pārejā uz demokrātisku valsts pārvaldi, kas piešķir lielas priekšrocības, aktīvi iesaistoties attīstības sadarbības projektos Baltkrievijā, Ukrainā, Moldovā un citās bijušās PSRS reģiona valstīs.
K.Mižē pauda cerību par sadarbību arī turpmāk un izteica gatavību sniegt atbalstu Latvijai, iesaistoties attīstības sadarbības projektu īstenošanā.

Dagnija Stuķēna, ārlietu ministra preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!