• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtībuLielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes iedzīvotājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.07.2005., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112362

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

12.07.2005., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtībuLielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes iedzīvotājiem

Saeimas priekšsēdētāja

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre 8.jūlijā ir nosūtījusi vēstuli Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes vēstniekam Latvijā Ianam Bondam, pau-žot līdzjūtību sakarā ar 7.jūlijā Londonā notikušajiem traģiskajiem terora aktiem, kuros cietuši daudz cilvēku. “Mēs Latvijā šajā brīdī esam kopā ar jums, nosodot terorismu visās tā izpausmēs. Mums ir jādara viss, lai nepieļautu šī ļaunuma izplatīšanos,” savā vēstulē raksta I. Ūdre.

Saeimas preses dienests

Aizsardzības ministra pienākumu izpildītājs

Aizsardzības ministra pienākumu izpildītājs Jānis Reirs 8.jūlijā nosūtījis līdzjūtības vēstuli Apvienotās Karalistes un Ziemeļīrijas aizsardzības ministram Džonam Reidam, kurā izsaka līdzjūtību un atbalstu britu tautai.
J.Reirs vēstulē uzsver, ka Latvija kopā ar pārējām pasaules valstīm ir šokēta par nesen notikušajiem terora aktiem Londonā. “Teroristi neciena cilvēciskās vērtības, un šo uzbrukumu būtība ir kļuvusi aizvien vairāk neizvēlīgāka. Faktam, ka mēs dzīvojam neprognozējamā pasaulē, ir jāapvieno mūsu griba kļūt stiprākiem, sastopoties ar kopēju ienaidnieku,” vēstulē norāda J.Reirs.
J.Reirs Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijas vārdā izsaka visdziļāko līdzjūtību visai britu nācijai un īpaši tiem, kas ir ievainoti vai zaudējuši savus mīļotos. Vēstulē uzsvērts, ka Latvija nosoda šos briesmīgos terorisma aktus un savās domās ir kopā ar britu tautu.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Informācijai

Lielbritānijas vēstniecība šā gada 8.jūlijā izteica pateicību Latvijas tautai un aizkustinājumu par daudzajiem saņemtajiem atbalsta un līdzjūtības apliecinājumiem. Šajos grūtajos brīžos tas ir liels mierinājums. 8.jūlijā vēstniecībā tika atvērta līdzjūtības grāmata, kas pieejama vēl šodien, 12.jūlijā, no plkst. 9.00 līdz 13.00.

Lielbritānijas vēstniecības Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!