• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005.gada 30.jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.2005., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112124

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2005.gada 30.jūnija ārkārtas sesijas sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

08.07.2005., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005.gada 30.jūnija sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts O.Kastēns iekļauts Latvijas un Moldovas parlamentu sadarbības grupā.
2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts O.Kastēns iekļauts Latvijas un Austrālijas parlamentu sadarbības grupā.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Circene iekļauta Latvijas un Krievijas, kā arī Latvijas un Ukrainas parlamentu sadarbības grupā.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts P.Ontužāns iekļauts Latvijas un Krievijas, kā arī Latvijas un Ukrainas parlamentu sadarbības grupā.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Šiliņš iekļauts Latvijas un Krievijas, kā arī Latvijas un Ukrainas parlamentu sadarbības grupā.
6. Izskatīja deputāta V.Krištopana iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Krištopanam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 30.jūnijā un ziņot par to Saeimas sēdē.
7. Pieņēma zināšanai Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētāja A.Pētersona iesniegto atzinumu par Saeimas 2004.gada finanšu pārskatu.
8. Saeimas Prezidijs izskatīja Latvijas un Vācijas parlamentu sadarbības grupas priekšēdētāja P.Kļaviņa iesniegumu par VFR Bundestāga izveidotās Vācijas – Baltijas valstu parlamentu sadarbības grupas delegācijas vizīti uz Latviju. Prezidijs nolēma lūgt Latvijas un Vācijas parlamentu sadarbības grupai atlikt minētās vizītes organizēšanu līdz rudens sesijai sakarā ar Saeimas deputātu atvaļinājumu.
9. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Somijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājas L.Liepiņas iesniegumu par Latvijas un Somijas parlamentu sadarbības grupas vizīti uz Somiju šā gada septembrī, bet nolēma precizēt delegācijas skaitlisko sastāvu un vizītes ilgumu.
10. Apstiprināja izdevumu tāmi Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupas dalībnieku tikšanās pasākumam ar Ķīnas Tautas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku 2005.gada 5.jūlijā.
11. Pieņēma lēmumu par grozījumiem “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas deputāti un darbinieki izmanto mobilos telefona sakarus”.
12. Pieņēma lēmumu par kārtību, kādā Saeimas deputātiem piešķirama un izmaksājama kompensācija par sakaru izdevumiem.
13. Pieņēma lēmumu par grozījumiem “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas deputātiem piešķiramas un izmaksājamas kompensācijas transporta izdevumiem Latvijas teritorijā”.
14. Pieņēma lēmumu par grozījumiem “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas deputātiem piešķiramas un izmaksājamas kompensācijas par dzīvojamo telpu vai viesnīcas īres izdevumiem”.
15. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Francijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājas A.Rugātes iesniegumu par Latvijai izteikto priekšlikumu iestāties Frankofonijas Parlamentārajā asamblejā. Prezidijs nolēma lūgt Latvijas un Francijas parlamentu sadarbības grupai iesniegt papildu informāciju par iespēju darboties minētajā parlamentārajā asamblejā.
16. Izskatīja deputāta B.Cileviča iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 30.jūnija sēdē.
17. Apstiprināja komandējumus:
1) Saeimas sekretāram J.Šmitam un Saeimas deputātam M.Segliņam uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 9.jūlija līdz 15.jūlijam;
2) Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā G.Ostrovskim uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 4.jūlija līdz 6.jūlijam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!