• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 6.jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.2005., Nr. 104 https://www.vestnesis.lv/ta/id/111908

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valdība ļauj izplatīt arī nejodētu sāli

Vēl šajā numurā

06.07.2005., Nr. 104

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 6.jūlijā

Sakarā ar Polijas prezidenta vizīti Latvijā jāizkar Latvijas valsts karogs pie Rīgas domes, tās struktūrvienību, tai pakļauto izpildinstitūciju, iestāžu, uzņēmumu, uzņēmējsabiedrību ēkām, kā arī pie pašvaldībai piederošām dzīvojamām ēkām. Juridiskajām un fiziskajām personām tiek ieteikts pacelt Latvijas valsts karogu pie to īpašumā esošajām ēkām.

Rīgas Kongresu namā Finanšu ministrija rīko diskusijkonferenci “Gads ar struktūrfondiem – gūtās mācības un tālākie izaicinājumi”.

Aizsardzības ministrijā Gruzijas aizsardzības ministra vietnieka Vasila Sikharulidzes vizītes ietvaros tiek parakstīta vienošanās par klasificētās informācijas aizsardzību, kas dod iespēju attīstīt sadarbību jaunajā dimensijā.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa tiekas ar Tiesu izpildītāju padomes pārstāvjiem, lai pārrunātu aktualitātes.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis piedalās apaļā galda diskusijā ar Amerikas ebreju komitejas pārstāvjiem.

Izglītības un zinātnes ministrijā tiek prezentēts Latviešu valodas apguves valsts aģentūras 2004.gada pārskats.

Izglītības un zinātnes ministrijā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar izglītības un zinātnes ministri Inu Druvieti, lai pārrunātu reģionālās reformas koncepciju un gaitu.

Pirmo Meža kapu Balto krustu kapulaukā Latvijas Okupācijas muzejs aicina uz svētbrīdi, kas veltīts komunistiskā terora upuru piemiņai. Svētbrīdi vada mācītājs Guntis Kalme.

Saldus rajonā, Lielciecerē, Starptautiskā Migrācijas organizācija rīko semināru – realitātes simulāciju jauniešiem par cilvēku tirdzniecību projekta “Cilvēku tirdzniecības novēršana: Baltijas valstu jauniešu informēšana” ietvaros.

Liepājas rajonā, Vaiņodē, sākas sabiedriskās organizācijas “Ticība. Cerība. Mīlestība” rīkotā četru dienu nometne bērniem ar speciālām vajadzībām un daudzbērnu ģimeņu asociācijas “Dēkla” ģimeņu bērniem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!