• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 26. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2000., Nr. 339/340 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11166

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente: - telefonsarunā ar ASV valsts sekretāri - atvadoties no EDSO misijas vadītāja - atvadoties no Indonēzijas vēstnieka - izsakot līdzjūtību Grieķijas tautai

Vēl šajā numurā

28.09.2000., Nr. 339/340

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 26. septembra sēdē

Turpinājums. Informācijas sākums — "LV" Nr.336/338 27.09.2000.

Izskatīts jautājums par papildu finansējumu pedagogu darba samaksai un valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām 2000.gada oktobrī un novembrī.

Nolemts paredzēt Izglītības un zinātnes ministrijas, Labklājības ministrijas, Kultūras ministrijas, Zemkopības ministrijas, Iekšlietu ministrijas un pašvaldību finansēšanas plānos papildu finansējumu 4,24 miljonus latu pedagogu darba samaksai un valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām oktobrī un novembrī. Finansēšanas avots šim mērķim ir likumā "Par valsts budžetu 2000.gadam" Izglītības un zinātnes ministrijas valsts pamatbudžeta programmā "Pedagogu darba samaksas reforma" paredzētie līdzekļi — 8,24 miljoni latu, kuri ieplānoti norādītajām ministrijām un pašvaldībām pedagogu darba samaksas īstenošanai no 2000.gada 1.marta.

Izglītības un zinātnes ministrijai uzdots saskaņot ar Labklājības ministriju, Kultūras ministriju, Zemkopības ministriju un Iekšlietu ministriju, kā arī ar pašvaldībām pedagogu darba samaksai un valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām nepieciešamo finansējumu oktobrim un novembrim un precizētos budžeta iestāžu finansēšanas plānus līdz 2000.gada 29.septembrim iesniegt Finansu ministrijā. Ministrijām un pašvaldībām uzdots nedēļas laikā pēc likuma "Grozījumi likumā "Par valsts budžetu 2000.gadam"" stāšanās spēkā saskaņot ar Izglītības un zinātnes ministriju pedagogu darba samaksas reformas īstenošanai nepieciešamo finansējuma apjomu 2000.gadam.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!