• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 29.jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.2005., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/111370

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts meža dienests pārmaiņu gaidās

Vēl šajā numurā

29.06.2005., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 29.jūnijā

IX Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku atklāšana, kuru runu saka izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete. Piedalās grupa “Prāta vētra”, “Iļģi”, orķestris “Sinfonia concertante” un atklāšanas lielais koris.

Mežaparkā pie Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuves tiek atklāts piemineklis nacionālsociālisma upuriem – bijušās nacionālsociālistu koncentrācijas nometnes “Riga-Keiserwald” un tās papildnometnēs ieslodzītajiem. Svinīgajā atklāšanas ceremonijā piedalās Rīgas domes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks, bijušie ieslodzītie, ebreju kopienu pārstāvji un Vācijas vēstnieks Ekarts Herolds.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar Rīgas domes, Latvijas Universitātes un ministrijas pārstāvjiem, lai runātu par Zinātnes tehniskā centra izveidi.

Lai svinētu Trafalgaras kaujas divsimtgadi, Portsmutā, Lielbritānijā, sākas pasākumi, kuros piedalās vairāk nekā 174 kuģi no 35 valstīm, tostarp arī Latvijas. Šodien Jūras spēku komandieris Aleksandrs Pavlovičs, štāba un apgādes kuģa “Virsaitis” jūrnieki un kuģa komandieris piedalās starptautiskajā piemiņas ceremonijā, kuras laikā tiek pieminēti bojāgājušie jūrnieki.

Biroju ēkā “Citadele” notiek konference “Balsu pirkšana vēlēšanās: problēmas, cēloņi, sekas, risinājumi”.

Rīgā notiek magnetohidrodinamikas konference, kurā piedalās šīs nozares zinātnieki no visas pasaules.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!