• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 25. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.09.2000., Nr. 336/338 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11129

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Saeimas paziņojums

Par A.Liepiņa atkārtotu iecelšanu par tiesnesi

Vēl šajā numurā

27.09.2000., Nr. 336/338

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 25. septembra sēdē

Akceptēti rīkojuma projekti "Par 1971.gada 1.maija Eiropas nolīgumu, kas papildina 1968.gada 8.novembra Vīnes Konvenciju par ceļa zīmēm un signāliem, un tā 1.grozījumu" un "Par 1971.gada 1.maija Eiropas nolīgumu, kas papildina 1968.gada 8.novembra Vīnes Konvenciju par ceļu satiksmi, un tā 1.grozījumu".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Eiropas Padomes 1996.gada 25.janvāra konvenciju par bērnu tiesību piemērošanu". Pievienošanās Konvencijai veicinās un nostiprinās bērnu tiesību piemērošanu, kuras noteiktas Bērnu tiesību aizsardzības likumā un Konvencijā par bērnu tiesībām.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par atļaujas izsniegšanu bīstamo atkritumu ievešanai pārstrādei Latvijā". Rīkojums paredz atļaut ievest no Lietuvas Latvijā pārstrādei Liepājā, SIA "Lampu demerkurizācijas centrs", 448 000 dzīvsudrabu saturošas luminiscentās lampas.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts muzeju izveidošanu" . Tas paredz juridiskas personas statusā izveidot šādus muzejus: Dekoratīvi lietišķās mākslas muzeju, Ārzemju mākslas muzeju, Latvijas kultūras muzeju "Dauderi", Valsts mākslas muzeju.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1996.gada 2.jūlija noteikumos Nr.246 "Noteikumi par valsts robežas šķērsošanas vietu noteikšanu un robežkontroles punktu un robežpārejas punktu izvietojumu uz Latvijas Republikas valsts robežas".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Likuma "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" normu piemērošanas noteikumi".

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1999.gada 2.februāra noteikumos Nr.34 "Naturalizācijas iesniegumu pieņemšanas un izskatīšanas kārtība". Grozījumi paredz precizēt naturalizācijas iesniegumam pievienojamo dokumentu un pastāvīgu dzīvi Latvijā apliecinošo dokumentu uzskaitījumu.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 2000.gada 18.janvāra noteikumos Nr.24 "Vakcinācijas noteikumi".

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1998.gada 27.janvāra noteikumos Nr.34 "Maksātnespējīgo valsts uzņēmumu un maksātnespējīgo valsts kontrolēto statūtsabiedrību darbinieku prasījumu apmierināšanas kārtība".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Par Ministru kabineta 1998.gada 21.aprīļa noteikumu Nr.149 "Noteikumi par Ministru kabineta 1998.gada 27.janvāra noteikumu Nr.34 "Maksātnespējīgo valsts uzņēmumu un maksātnespējīgo valsts kontrolēto statūtsabiedrību darbinieku prasījumu apmierināšanas kārtība" piemērošanu citiem maksātnespējīgiem uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām)" atzīšanu par spēku zaudējušiem".

Akceptēts noteikumu projekts "Par maksātnespējīgo uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību), kas nav valsts uzņēmumi vai valsts kontrolētās statūtsabiedrības, darbinieku prasījumu apmierināšanas kārtību". Tie noteiks kārtību, kādā līdz 2001.gada 31.decembrim tiek apmierināti maksātnespējīgā uzņēmuma, kas nav valsts uzņēmums vai valsts kontrolētā statūtsabiedrība, kurā valstij pieder vairāk nekā 50% daļu, darbinieku, ar kuriem darba attiecības pārtrauktas maksātnespējas periodā, prasījumi, ja maksātnespējīgais uzņēmums nevar apmierināt šo prasījumu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!