• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas palīdzību Moldovai ES lietu koordinācijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2005., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/111240

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Izraēlas ārlietu konsultācijām

Vēl šajā numurā

28.06.2005., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas palīdzību Moldovai ES lietu koordinācijā

27. un 28.jūnijā Moldovas galvaspilsētā Kišiņevā uzturas Latvijas eksperti, kas konsultē Moldovas valsts pārvaldes un nevalstiskā sektora pārstāvjus par Latvijas pieredzi ES integrācijas lietu koordinācijas modeļa izveidē.
Semināru vada Latvijas Bankas Juridiskās pārvaldes vadītāja vietnieks un bijušais Eiropas integrācijas biroja direktors Edvards Kušners un Ārlietu ministrijas ES dalībvalstu un vispārējo politiku nodaļas vadītāja vietniece Jeļena Drozdova.
Šā gada sākumā Ārlietu ministrijas vadībā notika priekšizpētes vizīte Moldovā, lai apzinātu jomas, kurās Moldovai ir nepieciešama Latvijas pieredze un zināšanas. Šis ir pirmais tehniskās palīdzības projekts, kuru Latvija īsteno, atsaucoties uz Moldovas izrādīto interesi un nepieciešamību.
Latvijas reformu pieredzes nodošana ir viens no veidiem, kā veicināt demokratizācijas procesu bijušās PSRS teritorijā – Austrumeiropas un Centrālāzijas valstīs, un sekmēt šā reģiona drošību, labklājību un attīstību.
2004.gada 9.decembrī Eiropas Komisija apstiprināja “ES un Moldovas rīcības plānu” trijiem gadiem, kurā noteikti stratēģiskie sadarbības mērķi starp ES un Moldovu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!