• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 21. jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.06.2005., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110938

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts naudas maks kļuvis pilnāks

Vēl šajā numurā

21.06.2005., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 21. jūnijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pasniedz Triju Zvaigžņu ordeni Norvēģijas ārlietu ministram Janam Petersenam.

Darba vizītes Latvijā ietvaros Norvēģijas ārlietu ministrs Jans Petersens tiekas ar ārlietu ministru Arti Pabriku un Saeimas priekšsēdētāju Ingrīdu Ūdri. Jans Petersens apmeklēs Latvijas Okupācijas muzeju.

Šveices Konfederācijas prezidents Zamuels Šmids tiekas ar aizsardzības ministru Einaru Repši, un vizītes noslēgumā apskata Rīgas jūgendstila arhitektūru. Šveices prezidenta vizītes Latvijā ietvaros notiek individuālās Latvijas un Šveices uzņēmumu tikšanās.

Ministru kabinetā izglītības un zinātnes ministrei Inai Druvietei tiek pasniegta Cicerona balva par atbalstu Latvijas zinātnei.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete saka uzrunu Pasaules bankas rīkotā semināra “Augstākās izglītības, zinātnes un biznesa sektora savstarpējā saikne” atklāšanā.

No Veselības ministrijas uz Ministru kabinetu sākas gājiens, lai pievērstu sabiedrības un atbildīgo amatpersonu uzmanību reproduktīvās veselības problēmām Latvijā. Gājiena sākumā veselības ministrs Gundars Bērziņš nodod ministrijas izstrādāto koncepciju “Jauniešiem draudzīgie veselības aprūpes pakalpojumi” jauniešiem, kas pēc tam pa Brīvības, Tērbatas un Elizabetes ielu dodas gājienā uz valdības ēku, kur koncepciju pasniegs Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze pārstāv Latviju Eiropas Savienības Lauksaimniecības un zivsaimniecības ministru padomes sanāksmē Luksemburgā.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!