• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas komisijas izbraukuma sēdi NBS Jūras spēkos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2005., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110772

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2005.gada 16.jūnija sēdē

Vēl šajā numurā

17.06.2005., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas komisijas izbraukuma sēdi NBS Jūras spēkos

Trešdien, 15.jūnijā, Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisija izbraukuma sēdē izskatīja jautājumu par jūras novērošanas sistēmu.
Komisija apmeklēja NBS Jūras spēku štābu un Krasta apsardzes dienestu. Uzklausot Jūras spēku komandiera A.Pavloviča un Krasta apsardzes dienesta priekšnieka H.Černova sniegtos ziņojumus, komisija konstatēja, ka paveikts ievērojams darbs Jūras spēku attīstības nodrošināšanai, tomēr joprojām jāpievērš liela uzmanība infrastruktūras attīstībai, paplašinot un modernizējot esošās Jūras spēku kuģu piestātnes, kā arī izveidojot mūsdienu tehniskajām iespējām un prasībām atbilstošu aktīvo jūras novērošanas sistēmu no Padomju Savienības mantoto fiziski un morāli novecojušo lokācijas staciju vietā. Bez tam jāpievērš Ministru kabineta uzmanība savlaicīgai to jautājumu risināšanai, kas saistīti ar jaunu kuģu iegādi Jūras spēku vajadzībām un NATO finansējuma iespējamo piesaisti Liepājas piestātnes paplašināšanai un modernizēšanai.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!