• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2005., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110711

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

17.06.2005., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par sabiedriskās apspriešanas otro posmu

Saskaņā ar Inčukalna pagasta padomes 2004.gada 17.novembra lēmumu nr.15 tiek izstrādāts nekustamā īpašuma “Jaunbeltes” teritorijas plānojuma grozījumu detālplānojuma projekts, nosakot teritorijas galveno nekustamā īpašuma lietošanas mērķi – mazstāvu dzīvojamo ēku apbūve.
Sabiedriskā apspriešana notiek sešas nedēļas no paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Visi pagasta iedzīvotāji, zemju īpašnieki un uzņēmēji tiek aicināti iepazīties ar projekta materiāliem un iesniegt priekšlikumus.
Materiāli izstādīti un apskatāmi Inčukalna pagasta padomes vestibilā padomes darba laikā Atmodas ielā 4, Inčukalna pagastā, Rīgas rajonā, LV-2141.
Projekta izstrādes vadītājs – arhitekts Jānis Dambis, tālr. 9162198.
Priekšlikumi iesniedzami rakstiski Inčukalna pagasta padomes kancelejā padomes darba laikā Atmodas ielā 4, Inčukalna pagastā, Rīgas rajonā, LV-2141.
Juridiskajām personām jānorāda nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.
Fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, adrese.

Par Beļavas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

1. Beļavas pagasta padomes 2005.gada 26.aprīlī sēdē nr.5, pieņēmusi lēmumu nr.7 par teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu.
2. Par plānojuma izstrādes darba grupas vadītāju apstiprināts Kārlis Liše.
3. Sabiedriskās apspriešanas pirmais posms ir noteikts 4 nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas dienas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” līdz 2005.gada 1.jūlijam, interesenti var iesniegt priekšlikumus Beļavas pagasta padomē darbdienās no pulksten 9 līdz 16.
4. Pirmā posma sabiedriskās apspriešanas laikā izvērtēšanai Beļavas pagasta padomē pieejami šādi plānošanas dokumenti:
- Beļavas pagasta attīstības programma, kā īpaši atbalstāmā reģiona statusā esošā, kas piešķirtas un apstiprinātas ar Latvijas Ministru kabineta rīkojumu nr.325., pielikuma punkts 4., 8.§, (no 28.06.2001.).
- Gulbenes rajona plānojums;
- Gulbenes rajona attīstības stratēģijas un rīcības plāns 2001.–2013.gadam.
- VAA attīstības plāns;
- Vidzemes plānošanas reģiona struktūrplāna 1.redakcija;
- citi dokumenti, kas attiecas uz plānojuma izstrādāšanu.

Paziņojums par grozījumiem Kuldīgas pilsētas domes 29.11.2002. lēmumā (prot.nr.20, 1.p.) “Par Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma 2.redakcijas apstiprināšanu un stāšanos spēkā”

Saskaņā ar Kuldīgas pilsētas domes 06.02.2005. lēmumu (prot.nr.10, 46.p.) ir izdarīti grozījumi Kuldīgas pilsētas domes 29.11.2002. sēdes lēmumā (prot.nr.20, 1.p.) “Par Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma 2.redakcijas apstiprināšanu un stāšanos spēkā”, izsakot lēmuma 2.punktu šādā redakcijā: “Apstiprināt Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus kā pašvaldības saistošos noteikumus nr.2002/5.”

Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētplānošanas pārvalde paziņo par Andrejsalas un Eksportostas detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu:

Plānojums tiek izstrādāts, pamatojoties uz Rīgas domes 06.07.2004. lēmumu nr.3302. Plānojuma mērķis – noteikt teritorijas izmantošanu un apbūves noteikumus, lai izveidotu daudzfunkcionālu darījumu, pakalpojumu, mājokļu, atpūtas un īpaši nozīmīgu sabiedrisko objektu (piemēram, muzeju kompleksa vai koncertzāles) teritoriju ar augstvērtīgu un kvalitatīvu publisko ārtelpu kā atbalstu un papildinājumu Rīgas vēsturiskā centra un Vecrīgas tūrisma piesaistes un darījumu funkcijām. Atbildīgā amatpersona Pilsētplānošanas pārvaldes Detālplānu nodaļas vadītājs. Plānojuma sabiedriskās apspriešanas programma – apspriešanas pirmais posms, kurā tiek savākti izejas dati, apkopota informācija un respondentu priekšlikumi par projektējamo teritoriju, kā arī sagatavots plānošanas uzdevums; apspriešanas otrais posms, kura laikā tiek dota iespēja iepazīties un izvērtēt detālplānojuma 1.redakciju un izteikt savu viedokli sabiedriskās apspriešanas sanāksmē. Plānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms noteikts no 20.06.2005. līdz 18.07.2005. Materiālus par plānojumu var apskatīt Ziemeļu rajona izpilddirekcijā un Pilsētas attīstības departamenta Klientu apkalpošanas centrā Rīgā, Amatu ielā 4, 1.stāvā (ieeja no Amatu ielas) katru darbdienu. Tālruņi uzziņām 7012889, 7105800. Rakstiski priekšlikumi un sabiedriskās apspriešanas anketas iesniedzamas minētajā laika posmā Pilsētas attīstības departamenta Klientu apkalpošanas centrā. Informācija par plānojuma sabiedriskās apspriešanas otro posmu tiks publicēta laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un “Rīgas Balss”, kā arī ievietota Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Interneta mājas lapā http://www.rdpad.lv, izplatīta radio “Rīgas ziņās”, izvietota Rīgas domes vestibilā, Pilsētas attīstības departamentā un Ziemeļu rajona izpilddirekcijā.
Tiks pieņemti un izskatīti tikai rakstiski iesniegumi un priekšlikumi, kuri iesniegti līdz 2005.gada 18.jūlijam.

Paziņojums par Pļaviņu pilsētas teritorijas plānojumu

Pļaviņu pilsētas dome informē par Pļaviņu pilsētas teritorijas plānojuma pirmās redakcijas sabiedriskās apspriešanas laika pagarināšanu līdz 2005. gada 1. jūlijam. Interesenti var turpināt iepazīties ar plānojuma materiāliem un iesniegt rakstiskus priekšlikumus darba dienās no plkst. 9 līdz 12 un no 13 līdz 17 Pļaviņu pilsētas domē (Dzelzceļa iela 11). Apmeklētāju pieņemšanas laiks pirmdienās no plkst. 9 līdz 12.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!