• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 13. jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.06.2005., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110598

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 6. jūnija sēdē

Vēl šajā numurā

16.06.2005., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 13. jūnija sēdē

1. Sēdē izskatīja 16 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputātes I.Šleseres iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei I.Šleserei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 16.jūnijā.
3. Izskatīja deputāta Dz.Rasnača iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Dz.Rasnačam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 16.jūnijā.
4. Izskatīja deputāta M.Lasmaņa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam M.Lasmanim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 16.jūnijā.
5. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 16.jūnija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
6. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 13.jūnija līdz 19.jūnijam.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Strazdiņš iekļauts Latvijas un Krievijas parlamentu sadarbības grupā.
8. Pieņēma lēmumu par Saeimas frakciju un komisiju darba finansiālo nodrošinājumu.
9. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Saeimas budžeta pieprasījumu 2006.gadam.
10. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas I.Circenes iesniegumu par komisijas locekļu un darbinieku komandējumu uz Tbilisi no šā gada 30.auguta līdz 3.septembrim. Prezidijs nolēma lūgt Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisiju samazināt komisijas locekļu skaitu komandējumam uz Tbilisi.
11. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās J.Reira iesniegumu par elektroniskajiem pakalpojumiem un droša elektroniskā paraksta ieviešanu.
12. Apstiprināja komandējumu Informācijas nodaļas datortīkla administratorei I.Kapeniecei uz Barselonu (Spānija) no 2005.gada 10.septembra līdz 16.septembrim.
13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna, komisijas locekļa Dz.Rasnača, Latvijas un Ukrainas parlamentu sadarbības grupas locekļa A.Krūmiņa, Saeimas Kancelejas direktora vietnieka V.Ziemeļa un Eiropas lietu komisijas konsultantes D.Rožlapas komandējumu uz Kijevu (Ukraina) no 2005.gada 11.jūnija līdz 15.jūnijam.
14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa, delegācijas locekļu O.Kastēna, I.Circenes, B.Cileviča, J.Dobeļa, A.Rugātes un delegācijas sekretāra M.Olekša komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 18.jūnija līdz 25.jūnijam.
15. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputātes L.Liepiņas pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 23.maijā;
2) Eiropas padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa pārskatu par komandējumu uz Lisabonu (Portugāle) 2005.gada 6.jūnijā;
3) deputātes S.Bendrātes pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 22.maija līdz 24.maijam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!