• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.2005., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110456

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

15.06.2005., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Paziņojums par dzīvojamās telpas īres līguma pārslēgšanu

ANDREJ KONOŠENKO un JEĻENA KONOŠENKO! Lūdzu jūs 2 nedēļu laikā no šī sludinājuma publicēšanas ierasties pie Marutas Siliņas Rīgā, Jelgavas ielā 23-5, lai pārslēgtu dzīvojamās telpas īres līgumu. Neierašanās gadījumā īres attiecības ar jums tiks izbeigtas tiesas ceļā. Atgādinu, ka līdz brīdim kamēr jūs dzīvokli nr.4 Rīgā, Jelgavas ielā 23, esat deklarējuši kā savu dzīvesvietu, jūsu pienākums ir pildīt iepriekš slēgtā īres līguma saistības. Šobrīd īres un komunālie maksājumi nav kārtoti jau trešo mēnesi. Dzīvokļa komunikācijas bojātas, veikta nelikumīga dzīvokļa pārbūve utt.

Brīdinājums

Namīpašuma Rīgā, Brīvības ielā 102, īpašnieks Ivo Zonne brīdina EVERITU PETROVU, pers. kods 0707XX-XXXXX. Uzaicinu jūs viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas veikt nepieciešamās darbības, lai atbrīvotu dzīvojamo platību Rīgā, Brīvības ielā 102-12, no personām, kas tur dzīvo nelikumīgi. Ja tas netiks izdarīts mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas, tiks iesniegta prasība tiesā saskaņā ar LR likuma “Par dzīvojamo telpu īri” 28.6.pantu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!