• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Īrijas vēstnieka Latvijā atvadu vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2005., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110157

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas sabiedrības informēšanu aktuālos ES jautājumos

Vēl šajā numurā

10.06.2005., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Īrijas vēstnieka Latvijā atvadu vizīti

Trešdien, 8.jūnijā, Saeimas priekšsēdētājas biedre Vineta Muižniece tikās ar Īrijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Patriku Makkeibu, kurš bija ieradies atvadu vizītē.
Abas puses bija vienisprātis, ka Latvijas un Īrijas attiecības vērtējamas kā labas un dinamiskas. Par to liecina gan vairākas augsta līmeņa vizītes, gan abu valstu parlamentāriešu intensīvie kontakti. Īrijas vēstnieks Latvijā uzsvēra, ka īpaši produktīva varētu būt sadarbība konkrētu komisiju līmenī, savukārt V.Muižniece akcentēja arī darbu parlamentu sadarbības grupās.
Tikšanās dalībnieki pauda gandarījumu par to, ka nu jau gandrīz pusotra gada Īrijā darbojas Latvijas vēstniecība. Īrijas puse savu vēstniecību Latvijā plāno atvērt šā gada beigās. “Tas vēl vairāk tuvinās mūsu valstis, un mūsu sadarbība tādējādi varētu vēl vairāk padziļināties,” sacīja Saeimas priekšsēdētājas biedre.
Sarunas noslēgumā V.Muižniece un P.Makkeibs pārrunāja konkrētas sadarbības jomas. Viena no tādām varētu būt lauksaimniecība. Pagājušajā nedēļā mūsu valstī viesojās Īrijas Lauksaimniecības ministrijas pārstāvji, un vizītes laikā panākta vienošanās ar Latvijas Zemkopības ministriju par konkrētas programmas īstenošanu, kas palīdzētu ierēdņiem labāk izprast jautājumus, kas saistīti ar Eiropas Savienības fondu apguvi

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!