• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēl daudz darāmā cilvēku tirdzniecības apkarošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2005., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109813

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

07.06.2005., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēl daudz darāmā cilvēku tirdzniecības apkarošanā

PARDOSANA.PNG (95623 bytes)
Foto: Aigars Jansons, A.F.I.

Aizvadītajā nedēļā publiskots piektais ikgada Valsts departamenta ziņojums par cilvēku tirdzniecību. Tas aptver 150 valstis, arī Latviju.
Šogad ziņojumā pastiprināta uzmanība pievērsta piespiedu darbam, tai skaitā negribētai kalpībai un parādu verdzībai. Šāda veida verdzība, kurai pakļauti miljoniem iedzīvotāju, visbiežāk notiek savā valstī, un tā bieži sakņojas valsts kultūrā, tradīcijās vai labklājības līmenī.
Vakar ar ziņojumu secinājumiem ASV vēstniecībā Latvijā iepazīstināja Iekšlietu ministrijas (IeM) parlamentārais sekretārs Dainis Turlais un ASV konsuls Landons Teilors.
Latvija, tāpat kā pagājušajā gadā, ievietota otrajā kategorijā kā valsts, kurā netiek darīts viss, lai novērstu cilvēktirdzniecību, bet kura uzrāda progresu. Latvijas valdība pilnībā nav ieviesusi minimālos standartus šā nozieguma novēršanai, tomēr tā ir daudz darījusi, lai to panāktu, secina amerikāņi.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!