• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 26. maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2005., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108999

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

26.05.2005., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 26. maijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga dodas vienas dienas vizītē uz Gruziju, lai piedalītos Gruzijas Neatkarības dienas svinībās. Paredzēta arī divpusēja tikšanās ar Gruzijas prezidentu un parlamenta spīkeri.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis darba vizītē Gruzijā tiekas ar Gruzijas prezidentu Mihailu Saakašvili, valdības pārstāvjiem un piedalās Gruzijas Ekonomikas ministrijas rīkotā diskusijā, lai pārrunātu sadarbības veicināšanu ar Latviju.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš dodas darba vizītē uz Somiju.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar Profesionālās izglītības centra direktori Ilzi Branti, lai pārrunātu profesionālās izglītības turpmāko attīstību.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze atrodas vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs, Ņujorkā, kur piedalās ANO Mežu foruma piektajā sesijā.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar abu Latvijas ģimenes ārstu asociāciju vadītājām, lai pārrunātu pirmos rezultātus pēc jaunā ģimenes ārstu finansēšanas modeļa ieviešanas.

Vides ministrijas delegācija piedalās Orhūsas konvencijas dalībvalstu sanāksmē Almatos, Kazahstānā. Delegāciju vada vides ministrs Raimonds Vējonis.

Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Pēteris Vaivars ar delegāciju pirmo reizi piedalās Luksemburgā notiekošajā Eiropas Savienības un Latīņamerikas valstu ārlietu ministru sanāksmē.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!