• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 19. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2005., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108950

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 23. maija sēdē

Vēl šajā numurā

26.05.2005., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 19. maija sēdē

1. Izskatīja deputāta A.Kiršteina iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Kiršteinam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 19.maijā un ziņot par to Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputāta V.Krištopana iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Krištopanam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 19.maijā un ziņot par to Saeimas sēdē.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimas priekšsēdētājas biedre V.Muižniece iekļauta Latvijas un Gruzijas, Latvijas un Horvātijas, Latvijas un Indijas, kā arī Latvijas un Kuveitas parlamentu sadarbības grupās.
4. Apstiprināja komandējumu Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājam I.Emsim uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 24.maijā.
5. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Saeimas specializētā atašeja Eiropas Savienībā I.Kriškānes pārskatu par komandējumu uz Latviju no 2005.gada 5.maija līdz 9.maijam;
2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa, delegācijas locekļu B.Cileviča, I.Circenes, O.Kastēna, A.Rugātes un delegācijas sekretāra M.Olekša pārskatu par komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 25.aprīļa līdz 29.aprīlim;
3) Saeimas priekšsēdētājas biedres V.Muižnieces, Saeimas sekretāra J.Šmita un Saeimas specializētā atašeja Eiropas Savienībā G.Ostrovska pārskatu par komandējumu uz Budapeštu (Ungārija) no 2005.gada 5.maija līdz 8.maijam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!