• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 20. maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2005., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108634

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts atbalsts ģimenei pieaug

Vēl šajā numurā

20.05.2005., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 20. maijā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis Ministru prezidenta zālē tiekas ar Igaunijas premjerministru Andrusu Ansipu.

Doma laukumā sākas Igaunijas dienas, kuras ar uzrunu atklāj Igaunijas premjerministrs Andruss Ansips un Latvijas Ministru prezidents Aigars Kalvītis.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis Melngalvju nama Vēsturiskajos kabinetos tiekas ar Lietuvas premjerministru Aļģirdu Brazausku.

Daugavpils domes telpās labklājības ministre Dagnija Staķe diskutēs par aktualitātēm sociālajā jomā ar Daugavpils pilsētas iedzīvotājiem un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem. Plānots tikties arī ar Daugavpils domes priekšsēdētāju Ritu Strodi un citiem domes pārstāvjiem, lai pārrunātu svarīgākos jautājumus, kas skar iedzīvotāju labklājības attīstības veicināšanu. Vēl ministre iecerējusi apmeklēt topošo pensionāru un invalīdu sociālās aprūpes centru.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis apmeklē Ebreju biedrības muzeju un tiekas ar ebreju kopienas pārstāvjiem.

Latvijas Universitātes Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātē notiek konference par uzticības tālruņu lomu mūsdienu sabiedrībā.

Talsu rajonā, Stendē, Pieau-gušo izglītības centrs rīko akciju “Izglītība iziet ielās”, lai aktualizētu pieaugušo izglītību lauku rajonos.

Dikļu pilī notiek starptautiska konference “Eiropas Savienības Kopējās lauksaimniecības politikas reformas perspektīvas jaunajās dalībvalstīs”. To rīko Zemkopības ministrija un Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts sadarbībā ar Igaunijas Lauksaimniecības ministriju un Lietuvas Lauksaimniecības ministriju. Konferencē piedalās Igaunijas lauksaimniecības ministre Estere Tuikso, Lietuvas lauksaimniecības ministre Kazimira Danute Prunskiene, Slovākijas lauksaimniecības ministrs Zsolts Simons, kā arī Turcijas lauksaimniecības ministrs Gucla Sams un atbildīgās lauksaimniecības amatpersonas no Vācijas, Īrijas, Dānijas, Lielbritānijas, Somijas, Polijas, Ungārijas, Slovēnijas un citām ES dalībvalstīm.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!