• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uz valdības mājas lapas jauno seju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2005., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108059

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vēl viens solis tuvāk Gaismaspilij

Vēl šajā numurā

13.05.2005., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uz valdības mājas lapas jauno seju

Ministru kabineta mājas lapas jaunā dizaina skiču konkursam būs otrā kārta. 11.maijā sanāksmē komisija, kas izvērtēja konkursam iesniegtās Ministru kabineta interneta mājas lapas jaunā dizaina skices, nevienojās par konkursa uzvarētāju, bet divus pretendentus izvirzīja konkursa otrajai kārtai.
Abu uz otro kārtu izvirzīto pretendentu iesniegtajām dizaina skicēm bija savas priekšrocības un trūkumi, informē Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta preses sekretārs Tonijs Šabovics.
Lai izvēlētos atbilstošāko un profesionālāk izstrādāto dizainu, konkursa komisija nolēma lūgt abus pretendentus veikt vairākas izmaiņas un uzlabojumus viņu piedāvājumos.
Uzlabotie darbi jāiesniedz līdz 25.maijam, kad par tiem atkārtoti lems konkursa komisija. Konkurss paredz sākumlapas un vismaz vienas iekšlapas paraugu izveidi. Labākā darba autoram paredzēta prēmija 1000 latu pēc nodokļu nomaksas.
Kā “LV” jau rakstīts, jaunas Ministru kabineta mājas lapas izveide paredzēta sekretariāta ERAF nacionālās programmas projekta “E-pārvaldes portfelis” ietvaros. Šī ir viena no astoņām projekta aktivitātēm (Informatīvo portālu sakārtošana – valsts portālu uzlabošana un pilnveidošana), kas jāīsteno līdz 2005.gada beigām.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!