• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Spriež par varbūtējiem elektroniskā paraksta nesējiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2005., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107959

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 12. maijā

Vēl šajā numurā

12.05.2005., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Spriež par varbūtējiem elektroniskā paraksta nesējiem

Darba grupa, kurai jāizstrādā koncepcijas projekts par droša elektroniskā paraksta nesēja izvēli un droša elektroniskā paraksta ieviešanu, aizvadījusi pirmo sanāksmi.
Institūcijas vienojās, ka uz nākamo sanāksmi tās sagatavos materiālus par identifikācijas kartēm kā vienu no iespējamajiem elektroniskā paraksta nesējiem. VAS “Latvijas pasts” informācijas tehnoloģiju pakalpojumu direktoram Intam Zītaram jāsagatavo arī prezentācija par elektroniskā paraksta sistēmas funkcionalitāti. Speciālisti arī vienojās, ka Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariātam jāsagatavo apkopojums par valsts institūciju gatavību sniegt elektroniskos pakalpojumus.
Kā atgādina īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās preses sekretārs Tonijs Šabovics, lai veicinātu elektroniskās pārvaldes ieviešanu valstī un ieviestu elektronisko parakstu, Ministru kabineta sēdē tika pieņemts lēmums sekretariātam sadarbībā ar Iekšlietu ministriju, Finanšu ministriju, Satiksmes ministriju un Tieslietu ministriju izstrādāt koncepcijas projektu par droša elektroniskā paraksta nesēja izvēli un droša elektroniskā paraksta ieviešanu Latvijā.
Koncepcijā saskaņā ar 19.aprīļa valdības sēdē nolemto tiks izvērtēta elektroniskā paraksta ieviešanas ietekme uz valsts budžetu. To paredzēts izstrādāt līdz jūlija beigām.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!