• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicina izvirzīt kandidātus Gada balvai izglītībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.05.2005., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107595

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Čehijā atgādina Latvijas vēsturi

Vēl šajā numurā

09.05.2005., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicina izvirzīt kandidātus Gada balvai izglītībā

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) aicina līdz 2005.gada 15.maijam pieteikt kandidātus astotajai IZM Gada balvai.

IZM Gada balva – Goda diploms un 220 latu naudas prēmija – nodibināta, lai izteiktu IZM atzinību par izcilu darbu izglītības un zinātnes nozarēs. To katru gadu piešķir 22 izglītības un zinātnes darbiniekiem.
Pretendentus IZM Gada balvai izvirza pilsētas vai rajona izglītības pārvalde (iesniegums jāsaskaņo ar attiecīgo izglītības valsts inspektoru), Augstākās izglītības padome, Rektoru padome, Latvijas Zinātnes padome, Latvijas Nacionālā sporta padome, Profesionālās izglītības iestāžu direktoru padome, Izglītības un zinātnes ministrijas konsultatīvās padomes, kā arī izglītības un zinātnes ministrs.
Gada balvu izglītības un zinātnes darbiniekiem piešķir par veiksmīgu un radošu darbu izglītības sistēmas pilnveidē un bērnu, jaunatnes vai pieaugušo izglītošanā, par radošu un kvalitatīvu pedagoģisko darbību vispārējā, profesionālajā vai augstākajā izglītībā, par ieguldījumu bērnu un jaunatnes estētiskajā audzināšanā, zinātniski tehniskās jaunrades vai sporta attīstībā, par nozīmīgiem sasniegumiem zinātnes un tehnoloģiju jomā, kā arī par īpašiem nopelniem ilgākā laikposmā.
Iesniegtos priekšlikumus līdz 10.jūnijam izskata un lēmumu pieņem ar izglītības un zinātnes ministra rīkojumu izveidota Izglītības un zinātnes darbinieku apbalvošanas komisija.
IZM Gada balvu pasniedz izglītības un zinātnes ministrs.

IZM informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!