• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pieaudzis mazumtirdzniecības uzņēmumu apgrozījums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.05.2005., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107593

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 9.maijā

Vēl šajā numurā

09.05.2005., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pieaudzis mazumtirdzniecības uzņēmumu apgrozījums

Mazumtirdzniecības uzņēmumu apgrozījums salīdzināmās cenās šā gada pirmajā ceturksnī, salīdzinot ar tādu pašu laikposmu pirms gada, pieaudzis par 18,1%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati.

TASITES.PNG (100812 bytes)
Ēdināšanas nozares uzņēmumu apgrozījums martā salīdzinājumā ar situāciju pirms gada pieaudzis par 35,1%
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Uzņēmumu apgrozījums martā, salīdzinot ar aizvadītā gada martu, pieaudzis par 13,5%, bet salīdzinājumā ar šā gada februāri – par 10,2%.
To uzņēmumu, kuru pamatdarbība ir automobiļu, motociklu un to rezerves daļu un piederumu pārdošana, apgrozījums martā salīdzinājumā ar februāri palielinājies par 14,1%, bet salīdzinājumā ar pagājušā gada martu pieaudzis par 8%, tai skaitā automobiļu pārdošanas apgrozījums cēlies par 3,5%
Gada pirmajā ceturksnī salīdzinājumā ar šo laikposmu pērn automobiļu, motociklu un to rezerves daļu un piederumu apgrozījums palielinājies par 18,9%, automobiļu pārdošanas apgrozījums – par 20,2%.
Savukārt auto degvielas mazumtirdzniecības uzņēmumu apgrozījums šā gada martā salīdzinājumā ar pērnā gada martu pieaudzis par 37%.
Pirmajā ceturksnī salīdzinājumā ar aizvadītā gada pirmajiem trim mēnešiem autodegvielas mazumtirdzniecības uzņēmumu apgrozījums pieaudzis par 37,4%.
Ēdināšanas nozares uzņēmumu apgrozījums martā, salīdzinot ar situāciju pirms gada, pieaudzis par 35,1%, bet pirmajā ceturksnī salīdzinājumā ar 2004.gada attiecīgo periodu ēdināšanas uzņēmumu apgrozījums palielinājies par 44,6%.

“LV” informācija 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!