• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Dānijas premjerministra vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.05.2005., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107427

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Komisijas viceprezidenta vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

05.05.2005., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Dānijas premjerministra vizīti Latvijā

Pie Ministru prezidenta

Otrdien, 3.maijā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Dānijas premjerministru Andersu Fogu Rasmusenu, kurš apmeklēja Latviju darba vizītē.
Tikšanās laikā premjerministri pārrunāja ļoti plašu jautājumu spektru gan saistībā ar šābrīža svarīgākajiem Eiropas Savienības (ES) jautājumiem, gan attiecībā uz dinamiskām divpusējām ekonomiskajām attiecībām, gan iespējām stiprināt politiskos kontaktus un padziļināt divpusējo sadarbību.
Puses pārrunāja ES jauno kaimiņu politikas jautājumus un politiskos procesus gan divpusējās attiecībās ar attiecīgajām valstīm, gan arī ES kopējā politikā pret jaunajiem kaimiņiem. Aigars Kalvītis informēja par Latvijas ekspertu vizīti Moldovā un plānotajiem divpusējās palīdzības projektiem šajā valstī.
Ministru prezidenti apmainījās arī ar viedokļiem par to, kā veicināt zinātnes un inovatīvo tehnoloģiju attīstību Latvijā un Dānijā.
Puses apmainījās viedokļiem par ES aktualitātēm – ES konstitucionālā līguma ratifikāciju, Finanšu perspektīvas sagatavošanas gaitu, īpašu uzmanību pievēršot kohēzijas politikas finansējumam.
Aigars Kalvītis un Anderss Fogs Rasmusens diskutēja par ES un Krievijas attiecībām, četru kopējo telpu sagatavošanu un gaidāmo ES un Krievijas sammitu 10.maijā Maskavā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!