• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Lielbritānijas premjerministra ārlietu padomnieka vizīti Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2000., Nr. 323/324 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10727

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par NATO integrācijas padomes kārtējo sēdi

Vēl šajā numurā

15.09.2000., Nr. 323/324

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Lielbritānijas premjerministra ārlietu padomnieka vizīti Rīgā

Trešdien, 13. septembrī, vizītē Rīgā uzturējās Apvienotās Karalistes premjerministra Tonija Blēra ( Tony Blair ) ārlietu padomnieks Rodžers Lidls ( Roger Liddle) un tikās ar Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Māri Riekstiņu, Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieku un iestāšanās ES sarunu vadītāju Andri Ķesteri, Valsts prezidentes un Ministru prezidenta ārlietu padomniekiem, kā arī ar Saeimas Eiropas lietu komisijas vadītāju Edvīnu Inkenu un citiem Saeimas deputātiem.

Tikšanos laikā sniegta informācija par Latvijas progresu iestāšanās sarunās ES, kā arī par Latvijas pozīciju aktuālos ES paplašināšanās jautājumos.

R.Lidls apliecināja, ka Eiropas Savienības paplašināšanās ir viena no galvenajām Apvienotās Karalistes prioritātēm. Apvienotā Karaliste atbalsta ātru un efektīvu ES paplašināšanos. Apvienotā Karaliste iestājas par diferenciācijas principa ievērošanu paplašināšanās sarunās, jo kandidātvalstis būtu jāuzņem ES, vadoties pēc to sagatavotības pakāpes.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!